Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szerelmes vagyok akkor ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok akkor ezt hogs csináljam?

Figyelt kérdés
Napról napra egyre világosabb hogy többet érzek egyik fiú barátom iránt. Mivel van köztünk testi kontakt, ölelés, kezfogas, puszi arcra, ezért egyre nehezebben viselem hogy csak barátok vagyunk. Nem merem bevallani hogy szeretem, félek elvesztenem a barátságát ha nem viszonzott a dolog. Hogyan utalhatnék rá, mit mondhatnék ami kicsit sugallná hogy máshogy nézek rá?

2021. nov. 1. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Próbálj meg vele valahova elmenni kettesben. Legjobb hely erre a mozi! A nők iszonyatosan jól tudnak finoman utalni dolgokra. Válasz ki valami romantikusabb filmet. Főleg ha csókoloznak bent,akkor kérdezz rá, hogy Te mikor csókoloztál utoljára. Remélem, veszi a lapot a srác!
2021. nov. 1. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

"Lehetséges, hogy beleszerettem a legjobb fiúbarátomba?"

ma reggeli kérdésed

2021. nov. 1. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem az én kérdésem volt
2021. nov. 1. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
fogadjunk, hogy de?
2021. nov. 1. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Fogadhatsz, de attól nekem még ez az első ilyen jellegű kérdésem az oldalon😅
2021. nov. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!