Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek engednem kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engednem kéne mással is szexelni?

Figyelt kérdés

Néha elgondolkozom azon, hogy a barátom megfosztom attól,ami valójában.

Tudjuk az evolúciós okokat arra, hogy a férfiak miért akarnak minél több nővel szexelni, de, ha valaki szeretné, annak szívesen elmagyarázom.

Én nem szoktam megkívánni rajta kívül senkit, de abban biztos vagyok, hogy ő a jó csajokkal kapcsolatban azt gondolja, hogy hűha azért ezzel tudna mit kezdeni..

Olyan mintha, miattam nem lehetne szabad , még ha nem is kényszerítem a kapcsolatra, hanem önszántából van velem.

Szerintem a férfiak többsége simán szexelne mással is, hiába van barátnője, csak a társadalmi nyomás miatt nem teszi.

Mit gondoltok?

2022. márc. 1. 19:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Én nőként is megkívánok másokat, a férjem viszont nem igazán. Nyilván gondoltaban tudna mit kezdeni pár nővel, de mikor valójában szóba került a nyitott kapcsolat, azt mondta, neki nem kéne, nem akar mással szexelni, úgy, hogy én nem vagyok ott. Többesben mondjuk ő is benne lenne.
2022. márc. 2. 12:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem véletlen, hogy az emberi társadalmak >90%-a monogám ma is és a történelem során is.

Kiemelkedtünk az állati sorból, ezért nem gondolnám validnak az evolúciós és hasonló érveket.

Méghogy "érzelmi érettség" kell a poliamor és hasonló kapcsolatokhoz. Ez egy röhej. Ahhoz kell érzelmi érettség, hogy kontrollálni tudjad a fellobbanó szexuáis vágyat és ne dugj meg/feküdj le minden jöttmenttel, mert éppen jólesne.

2022. márc. 2. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!