Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engednem kéne mással is szexelni?
Néha elgondolkozom azon, hogy a barátom megfosztom attól,ami valójában.
Tudjuk az evolúciós okokat arra, hogy a férfiak miért akarnak minél több nővel szexelni, de, ha valaki szeretné, annak szívesen elmagyarázom.
Én nem szoktam megkívánni rajta kívül senkit, de abban biztos vagyok, hogy ő a jó csajokkal kapcsolatban azt gondolja, hogy hűha azért ezzel tudna mit kezdeni..
Olyan mintha, miattam nem lehetne szabad , még ha nem is kényszerítem a kapcsolatra, hanem önszántából van velem.
Szerintem a férfiak többsége simán szexelne mással is, hiába van barátnője, csak a társadalmi nyomás miatt nem teszi.
Mit gondoltok?
"Olyan mintha, miattam nem lehetne szabad , hanem önszántából van velem."
Erre mondják, hogy ellentmondás!
Minden kapcsolatomban volt ilyen erzesem, nem csak nala.
Oke tisztelik a parjukat, de kozben elnyomjak azt amire szukseguk lenne valojaban.
Nem nem kéne engedned!
Hülye ötlet!
Amúgy szerinted a jó csajok vevők lennének a párodra?
Amúgy ne izgulj, ha talál egy ilyen jó csajt és a csaj is nyitott lesz, akkor valszeg megy magatol is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!