Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek engednem kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engednem kéne mással is szexelni?

Figyelt kérdés

Néha elgondolkozom azon, hogy a barátom megfosztom attól,ami valójában.

Tudjuk az evolúciós okokat arra, hogy a férfiak miért akarnak minél több nővel szexelni, de, ha valaki szeretné, annak szívesen elmagyarázom.

Én nem szoktam megkívánni rajta kívül senkit, de abban biztos vagyok, hogy ő a jó csajokkal kapcsolatban azt gondolja, hogy hűha azért ezzel tudna mit kezdeni..

Olyan mintha, miattam nem lehetne szabad , még ha nem is kényszerítem a kapcsolatra, hanem önszántából van velem.

Szerintem a férfiak többsége simán szexelne mással is, hiába van barátnője, csak a társadalmi nyomás miatt nem teszi.

Mit gondoltok?

2022. márc. 1. 19:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a 6-ost, ez tuti egy pasi troll. Nőben nincs ilyen ostoba.

Ha mégis, akkor meg nyitott kapcsolat, mindkettejük számára. Olyan nincs hogy csak a Szent Fallosznak vannak mindenféle többletjogai. Nevetséges.

2022. márc. 1. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"amire szukseguk lenne valojaban"

Ennél kicsit többen nézek ki a férfiakból.

Ha férfi a kérdező, annak mi értelme? Hogy még rosszabb képet fessen a férfiakról?

2022. márc. 1. 19:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 az az értelme ami a többi, itteni kamunős kérdésnek. Hogy lehessen hivatkozniuk arra hogy milyen buta, lábtörlő nők vannak, "hát tegnap is azt írta egy liba hogy mindent eltűr".
2022. márc. 1. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy egy troll pasi vagy.
2022. márc. 1. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ha férfi a kérdező, annak mi értelme?"

Hogy itt "provokálja" a nőket.

2022. márc. 1. 19:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ha annak a tudatában ment bele a srác a kapcsolatba, hogy ez egy monogám kapcsolat lesz, akkor nem kéne neki engedned. Ha nyitott kapcsolatban vagytok (bár akkor fel sem merülne a kérdés), akkor dugjon mással.

Amúgy meg nehogy már elhidd ezt a "A férfiak így vannak kódolva evolúciós okokból" dumát. Nagyon sok mindent nem csinál a modern ember, amit éppenséggel csinálhatna evolúciós okokból. Pl:

Jobb esetben nem öljük meg/hagyjuk magukra a fogyatékos gyerekeket, pedig hát tudjuk, hogy hibás a génállományuk.

Nem tiltjuk meg a fogyatékosságal élőknek, hogy szeporodjanak, pedig tudjuk, hogy hibás a génállományuk.

És nem létesítünk szexuális kapcsolatot 10 évesekkel, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy már lehet valaki termékeny ebben a korban.

Ezeken valahogy mind felül tudunk emelkedni, és a 21. században még mindig az a probléma, hogy nem tud valaki egy monogámnak mondott kapcsolatban nem félredugni.

Ne gondold már azt, hogy nőként ennyire alá kell rendelned magadat egy férfiank, hogy mégcsak azt sem várod el tőle, hogy ne mással keféljen. Ha nem találod a gelyedet a párkapcsolataidban, akkor legyél egy ideig egyedül, menj el terápiára, szedd rendbe a lelkivilágodat, mert ezzel csak magadat bántod.

2022. márc. 1. 19:47
 17/22 anonim ***** válasza:

"Oke tisztelik a parjukat, de kozben elnyomjak azt amire szukseguk lenne valojaban."

szigorúan véve elnyomásról akkor beszélhetünk, ha tényleg teljesen elfojtod a késztetést

én például időnként kifantáziálom magam más nőkről, és ezzel le van rendezve a késztetés.

2022. márc. 1. 20:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Értem, hogy a provokáció a lényeg, csak az nem világos, miért olyannal provokál, amivel a saját nemét szidja. De inkább kussolok, mert még ezt is lepontozzák.
2022. márc. 1. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
13%

Valóban a túlélési ösztön hajtja a férfiakat viszont a legtöbb esetben a nőket is egyaránt. Főleg miután anyák lesznek. Ösztönösen reagálnak a gyerekek túlélése érdekében.

Férfiak pedig így vannak kódolva, hogy minél több utódot kell világra hozniuk. Ettől van a feneketlen szexuális étvágy.

Tesztoszteron van a szervezetükben amely folyamatosan termel spermiumokat.

Nőknek viszont nem termelődik a petesejt. Az már magzati korban az édesanya hasában kifejlődik.

Nagyon érdekes. Tudtátok, hogy a nagymama hasában is volt az unoka ? Lány részről persze.

Anyuka —> magzat és neki a petei vannak az anya testben.

Szóval a nőknek ezért is csökken a libidojuk ha gyermeket szülnek. A hormonok miatt. A gyermek felnevelese a cél.

Kérdező, viszont lépj ki ezekből a kapcsolatokbol. El vagy nyomva és hibaztatva a draga választott alfahímeid miatt. Azért érzed azt, hogy megfosztod a dolgoktol

2022. márc. 1. 22:46
 20/22 anonim ***** válasza:
8%

Hát 19, felőlem te is mehetnél amerre látnál, csak vissza ne nézz. Ennyi ésszel:

"Férfiak pedig így vannak kódolva, hogy minél több utódot kell világra hozniuk."

🤦🤣

2022. márc. 1. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!