Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így inkább engedjem el a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így inkább engedjem el a dolgot?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Eleinte normális volt, érdeklődött. De hogy ne higgye azt hogy nem jön be néha flörtöltem is vele. Csak odáig ment a történet, hogy rólam nem is nagyon kérdez, pl hamarabb kérdezett rá a szexuális vágyaimra mint arra hogy van-e testvérem, mivel foglalkoznak a szüleim. Március végén fogunk először találkozni, ő már azon a randin is akar szexuális tevékenységet és ezt le is írja nekem. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy bizalomból, szoros kapcsolatból lesz párkapcsolat, ahol viszonzott az egymás iránti érdeklődés. Nem az hogy első napon ahogy meglát lefektet.

Kicsit úgy érzem mint ha automatikusan azt gondolná hogy engem egyből megkaphat. Meg szerintem rám sem vetne jó fényt ha első randin lefeküdnék vele. Ejtsem inkább?

2022. febr. 26. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert valaki ismerkedik a másikkal, még nem egyenlő azzal hogy biztos lesz szex, ebben semmi beetetes nincs..
2022. febr. 26. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:
5%

Kicsit olyanok a válaszok és a kérdező, mintha egy aszexuális és naiv világból érkeztek volna...

Ja, amúgy a pasi a hibás, ő a rossz, a kérdező egy szent! El is felejtettem, hogy ez a gyk, itt mindig ez a felállás...

2022. febr. 26. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem, szimplán olyan világban élünk, ahol azért mert két ellenkező nemű egymáshoz szól, az nem beleegyezés a szexbe.
2022. febr. 26. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
#13: Miért, hol írta bárki is, hogy beleegyezés történt a szexbe?
2022. febr. 26. 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Te gondolod azt, hogy azért mert ismerkednek már alap hogy lesz szex és ha nem akkor beeteti.
2022. febr. 26. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
#15: Oké, akkor fuss neki újra annak, amit írtam és próbáld meg értelmezni is. Mert, már most is mást írtál, mint az előbbi válaszodban. A mostani válaszodban meg logikai hiba van, talán leesik magadtól is...
2022. febr. 26. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: te egyébként megírtad egyértelműen, hogy eszedben sincs szexelni egy ismeretlennel? Csak úgy kérdem...

Az a legegyszerűbb, ha nem válaszolsz a szexuális szokásaidra utaló kerdésekre, hanem meghúzod a határokat. Amennyiben válaszolsz, meg adod is alá a lovat, hogy persze, ezt meg azt te is szereted a szexben, akkor meg ne is csodálkozz, ha a másik készpénznek veszi, hogy első randin szex lesz, kb öt perccel a bemutatkozás után.

Ha te nem szexre keresel idegeneket, ne is viselkedj úgy. Ezt a pasit meg építsd le. Jobb, ha nem találkozol vele élőben, ha írásban se vagy képes nemet mondani arra, amit nem akarsz.

2022. febr. 26. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Akarmilsen kedvesen banik veled, csak sajnos ott bukott el, hogy mar elejen felhozta a szex temat.

Az ilyenek csak faszra akarna huzni, aztan majd jon a kovetkezo csaj es csak tovabb

2022. febr. 27. 00:04
 19/19 entomologus_delirus válasza:
#9 Téged csak sajnálni tudlak. Azokból amiket írtál, csak arra tudok gondolni, hogy téged jól átverhetett egy nő, de az ebből adódó feszültségedet legyél olyan kedves és ne a kérdezőn vezesd le. Ő nem általánosított, hogy minden férfi ilyen lenne. Te viszont minden nőre ráhúzod hogy mentegeti magát. Főleg úgy, hogy nem ismerjük a másikat nem kéne ilyen keményen lehurrogni.
2022. márc. 11. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!