Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így inkább engedjem el a dolgot?
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Eleinte normális volt, érdeklődött. De hogy ne higgye azt hogy nem jön be néha flörtöltem is vele. Csak odáig ment a történet, hogy rólam nem is nagyon kérdez, pl hamarabb kérdezett rá a szexuális vágyaimra mint arra hogy van-e testvérem, mivel foglalkoznak a szüleim. Március végén fogunk először találkozni, ő már azon a randin is akar szexuális tevékenységet és ezt le is írja nekem. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy bizalomból, szoros kapcsolatból lesz párkapcsolat, ahol viszonzott az egymás iránti érdeklődés. Nem az hogy első napon ahogy meglát lefektet.
Kicsit úgy érzem mint ha automatikusan azt gondolná hogy engem egyből megkaphat. Meg szerintem rám sem vetne jó fényt ha első randin lefeküdnék vele. Ejtsem inkább?
Kicsit olyanok a válaszok és a kérdező, mintha egy aszexuális és naiv világból érkeztek volna...
Ja, amúgy a pasi a hibás, ő a rossz, a kérdező egy szent! El is felejtettem, hogy ez a gyk, itt mindig ez a felállás...
Kérdező: te egyébként megírtad egyértelműen, hogy eszedben sincs szexelni egy ismeretlennel? Csak úgy kérdem...
Az a legegyszerűbb, ha nem válaszolsz a szexuális szokásaidra utaló kerdésekre, hanem meghúzod a határokat. Amennyiben válaszolsz, meg adod is alá a lovat, hogy persze, ezt meg azt te is szereted a szexben, akkor meg ne is csodálkozz, ha a másik készpénznek veszi, hogy első randin szex lesz, kb öt perccel a bemutatkozás után.
Ha te nem szexre keresel idegeneket, ne is viselkedj úgy. Ezt a pasit meg építsd le. Jobb, ha nem találkozol vele élőben, ha írásban se vagy képes nemet mondani arra, amit nem akarsz.
Akarmilsen kedvesen banik veled, csak sajnos ott bukott el, hogy mar elejen felhozta a szex temat.
Az ilyenek csak faszra akarna huzni, aztan majd jon a kovetkezo csaj es csak tovabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!