Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így inkább engedjem el a dolgot?
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Eleinte normális volt, érdeklődött. De hogy ne higgye azt hogy nem jön be néha flörtöltem is vele. Csak odáig ment a történet, hogy rólam nem is nagyon kérdez, pl hamarabb kérdezett rá a szexuális vágyaimra mint arra hogy van-e testvérem, mivel foglalkoznak a szüleim. Március végén fogunk először találkozni, ő már azon a randin is akar szexuális tevékenységet és ezt le is írja nekem. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy bizalomból, szoros kapcsolatból lesz párkapcsolat, ahol viszonzott az egymás iránti érdeklődés. Nem az hogy első napon ahogy meglát lefektet.
Kicsit úgy érzem mint ha automatikusan azt gondolná hogy engem egyből megkaphat. Meg szerintem rám sem vetne jó fényt ha első randin lefeküdnék vele. Ejtsem inkább?
Aham. Tehát, beetetted, most meg táncolnál ki és a srácra mutogatsz, hogy ő milyen rossz. Hát angyalom: Azt várja, amit mutattál magadból. Ha mást mutattál volna, mást várna el.
(Amúgy a legtöbb pasit nem fogja érdekelni ismerkedés elején, hogy mi van a családtagjaiddal, ha csak nem valami különleges dolog. Senki sem a családoddal akar randizni.)
Ha nem akarod a srácot, akkor legyél már végre őszinte és közöld vele, hogy első randin nem akarsz szexet.
Eleg rossz valóban, mert a flört nem beetetés, valamennyire ki érdemes mutatni, hogy bejön a másik, de nem kell átesni a ló túloldalára az egyik félnek sem
az nem azt jelenti hogy reggel-este a szexről faggatózik
"Eleg rossz valóban, mert a flört nem beetetés, valamennyire ki érdemes mutatni, hogy bejön a másik, de nem kell átesni a ló túloldalára az egyik félnek sem"
Ahaaaam... Légyszi, kíméld meg magad az emberektől, mert ez egy elég undorító és hárító viselkedés volt. Valószínűleg nem csak egy cuki "szép a mosolyod" flört miatt írogatja, hogy fogtok majd szexelni. Ha zaklató lenne, akkor meg már rég leállítottad volna.
És láthatóan neked sem az a bajod, hogy a szexről van szó, hanem az, hogy folyamatosan arról. Szóval de, szépen beetetted.
#5: A stílus maga az ember. Mondjuk, mit is vár ezen az oldalon valaki, amikor a nők 99%-a azért jön fel, hogy kérdéstől függetlenül szidja a férfiakat.
Igen, biztos egy enyhe flörtről volt szó... :D Mentegesd csak magad, itt ez jellemző a "nőkre". Meg a beszólás, ha valaki mást mer írni.
Az a helyzet, hogy azt kaptad, amit választottál és amit előidéztél. Ilyen a világ... Ha ilyen szintű vagy, ilyen szintű pasik fognak nyomulni rád...
Volt kapcsolataimban is ismerkedésnél volt egy-két enyhe flört az exeimmel, érdekes egyik sem beszélt utána folyamatosan a szexről.
Még jó, hogy te tudod jobban, hogy én mit mondtam....gondolom, életedben még nem volt részed kellemes flörtben, ha azt hiszed, hogy csak szexhez kapcsolódó lehet egy flört...na ez milyen szint?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!