Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiúnak csalódást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak csalódást okoztam amiatt mert nem vele jöttem össze akkor ő már nem tudna szeretni?

Figyelt kérdés
Először azt hittem nem akar semmi, de mire elhivott volna addigra megismertem egy másik fiút. Nagyon szomorú volt. Ezzel nagy csalódást okoztam neki? :/
2022. febr. 24. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
rajta múlik
2022. febr. 24. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Akarsz tőle valamit?
2022. febr. 24. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer bejött egy lány, de elkezdtek szivatni, emiatt más lett a prioritásom, a csaj összejött valakivel. Hát tudod sok hal úszik még a tengerben aki nem választott helyettem mást ,úgyhogy én inkább passzoltam volna , de nem 100% hogy ő is.
2022. febr. 24. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez van. Velem is volt ilyen. Olyan sokára kért randit, hogy addigra összejöttem mással.
2022. febr. 24. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Igy már neki rosszul esne hogy lo helyett lett csak
2022. febr. 24. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Így járt. te miért is okoztál volna csalódást? Nem tartozol neki semmivel, semmi rosszat nem tettél vele.
2022. febr. 24. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Volt egy srác akivel összejártam, ő többet akart én csak jól éreztem magam. Összejöttem egy másik sráccal időközben ami elég rövidre sikeredett. Ugyanúgy össze akart jönni utána is és még jó pár hónapog próbálkozott. Már házas voltam és babát vártam amikor utoljára beszéltünk, mikor elmondtam, hogy terhes vagyok kb. eltűnt. Nem írt vissza soha, hogy gratulálok vagy örülök vagy bármi. Ebből arra következtetek, hogy addigra se tette túl magát a dolgon.

De biztos van aki egy alkalom után feladja.

2022. febr. 24. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!