Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sznobság vagy jogos igény?
Figyelt kérdés
Például egy orvos hasonló végzettségűvel szeretne ismerkedni, pl. orvos, jogász, mernök, közgazdász, nem pedig lakatossal meg villanyszerelővel?2022. febr. 24. 08:16
11/19 anonim válasza:
Hogyha talál olyan párt, miért ne? A szakma máris egy közös pont, akár munkahely kapcsán is megismerheted és könnyebben elfogadja a nehézségeid.
12/19 anonim válasza:
Szerintem picit sznobság, de amúgy nyilván mindenkinek a maga dolga.
13/19 anonim válasza:
Én közgazdász vagyok, 3 nyelvvizsgával, a legjobb barátom pedig kamion sofőr, de mégis annyira jól kijövünk, mint senki mással!! Én nő vagyok, ő férfi, ő pár évvel idősebb, de mégis vele beszélgetek a legjobbakat, a legfelszabadultabban. Fiatal korunk óta ismerjük egymást, ő a diplomámért szurkolt sokat, én a jogsiért neki. 🙂🙂 mindkettő nehéz volt, mindketten máshoz értünk, mégis van téma, soha nem néztük le egymást!! Sőt, múltkor nevetve megjegyztem neki, hogy én nő létemre többet káromkodok mint ő, pedig ő lenne kamion sofőr 🤣 és akkor?
16/19 anonim válasza:
Szerintem szimplán így hozhatja az élet. Egy orvosis éveket az egyetemen van, így a huszonévesen kialakított baráti körét is többnyire abból az emberanyagból tudja kialakítani, amivel a leggyakrabban találkozik, azok pedig a pályatársai legtöbb esetben.
17/19 anonim válasza:
Teljesen jogos, mert párkapcsolatról van szó. Az, hogy egy adott illető kivel akar együtt élni, az csak a saját dolga, és senki másé.
Ha valaki magasan képzett emberként csak másik magasan képzett emberrel szeretne párkapcsolatot, az teljesen normális.
18/19 Senior Séf válasza:
A sznobság ott kezdődik, ha a sírhantot ször Hentnek ejted.
19/19 anonim válasza:
Egy szakmunkás is állhat kivételesen olyan szinten, mint egy diplomás, de ez ritka. Kell, hogy legyen valamilyen hasonló érdeklődés a két ember között, például egy helyre járnak templomba, vagy népi táncolnak mind a ketten, akkor lehet szó ilyen kapcsolatról is. Sznobságtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!