Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudok e tenni az ellen, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok e tenni az ellen, ha én jobban érdeklődök utána, mint ő utánam?

Figyelt kérdés
Magyarul nekem több beszélgetésre, üzenet váltásra lenne igényem, mint a barátnőmnek. Igen, döbbenet, de én vagyok a férfi. Mindig azt érzem, hogy én tipródok, dúródok, üzengetek, ő meg max tudomásul veszi. Nem akarom zaklatni, zavarni, vagy ilyesmi, de agyam eldobom, amikor egy szép, hosszú üzenetre annyi választ ír, hogy: Oké. Azt mondja szeret, csak elfoglalt. Próbáltam csendben maradni huzamosabb ideig, időt, szabadságot adni neki, ami azt jelentette, hogy én szenvedtem a hiányától, neki meg teljesen normális, ha 3 napig nem beszélünk, nem tudunk a másikról semmit. Szóval megeshet, hogy én fekszem az árokban, mert elütött egy busz, ő meg vígan eszi a bablevest, és jól elvan. Törődjek bele? Vagy hagyjam el, és keressek olyat, akivel egyforma igényünk van a kommunikációra? Te mit tennél a helyemben? Felnőttek vagyunk, nem élünk együtt.

2021. jan. 12. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Én az a típus vagyok, mint a barátnőd és pont ezért csak olyan típussal tudok hosszú távon boldog lenni, mint amilyen én vagyok, különben valamelyikünk csak szenvedne - vagy én, mert a másik "megfojt", vagy ő, mert elhanyagolom. Nekem ez is fontos szempont volt.

Szerintem ekkora nagy igénybeli különbségeknél nincs hosszútávú kompromisszum, ha még kis eltérés lenne, akkor azon lehet dolgozni, de ezen szerintem nem. Én keresnék a helyedben valaki olyat, akinek egyeznek a tiéddel az igényei. Hidd el, a te típusodból sokkal több van :)

2021. jan. 12. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd el teso! Keress olyat, amilyen te vagy..
2021. jan. 12. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Keress olyat, akivel működik a kommunikáció, akivel jobban egyeznek az igényeitek. Bizonyos dolgokban nem feltétlenül érdemes a kompromisszumra törekedni, mert hosszútávon akkor sem fog kiegyensúlyozottan működni, ha mindketten engedtek egy kicsit.

Azt amúgy nem tudom, élőben milyen köztetek a kommunikáció, mert lehet, hogy közben meg tök jól működne a kapcsolat, ha együtt élnétek. De ha ez nincs tervben egyelőre, akkor szvsz jobb szakítani.

2021. jan. 12. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt a helyzet, mondjuk nem ekkora időintervallumokkal. Mi szakítottunk, mert úgy tűnt nekem, hogy "megfojtom", nekem meg ő nem volt elég. Sajnos ez van. Sajnos neked sem tudok mást tanácsolni, bármennyire is nehéz.
2021. jan. 12. 14:10
 5/10 Angel3000 ***** válasza:
82%
Szia! Sajnos nem mindenki szereti a sms iràst vagy a telefonàlgatàst! Ebbe vagy bele törödsz,- vagy keresel magadnak egy aktivabb lelkesedô tipusù lànyt! Minden jòt!
2021. jan. 12. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
költözz össze vele
2021. jan. 12. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu. Mintha engem írtál volna le. Lehet tényleg egy kommunikativabb lányt kéne keresnünk 😖
2021. jan. 12. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
lehetséges, hogy azért csinálja ezt, hogy ne unj rá, a nők azt gondolják a pasik utálják a tapadós nőket, ezért csinálja h 3 napig sem ír, hogy ne gondold annak. na meg taktika, hogy fuss utána, mert úgy jobban érzik, hogy akarod őket.beszéld meg vele és ha ez van a háttérbe, akkor adja önmagát és szeressen. ha ő nem szereti az iylen tapadós pasikat mint te, akkor legalább tiszta ahelyzet és tovább léphetsz.
2021. jan. 12. 16:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm, pattantak a zöldek. Közben szakítottunk is, mert nem ért rá normálisan megbeszélni. Ezt sem. Én meg elfáradtam az erőlködésbe. A párbeszédhez kevés egy ember.
2021. jan. 12. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
1es vagyok, hát, a reakcióját nézve ez még csak nem is személyiség kérdése, inkább a teljes közönyé feléd. Jól tetted, hogy szakítottál, remélhetőleg legközelebb hozzád passzoló nőt találsz.
2021. jan. 12. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!