Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után múlt el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlt el a szerelem a pároddal?

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. Minél jobban ismerem, annál jobban szeretem.
2022. febr. 23. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Öt és fél éve szakítottunk.

Még nem múlt el.

2022. febr. 23. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akivel elmúlt és nem úgy szakítottunk hogy még szerettem, vele olyan másfél év volt. De nem csak úgy magától múlt el, hanem rosszul bánt velem.
2022. febr. 23. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából 2 év után múlt el a nagy szerelem, de ez annak volt köszönhető, hogy sokszor elég agresszívan viselkedett és kiölte belőlem a szerelmet.

A jelenlegi párommal 6 éve vagyunk együtt és napról-napra egyre jobban szeretjük egymást. A szerelmet egyébként folyamatosan táplálni kell, nem úgy működik, hogy egyszer kialakult és marad minden abban a formában. Törődés, figyelem, tisztelet ... stb. Nem nehéz, de időt és energiát kell tenni bele, hogy hosszútávon működjön 😉

2022. febr. 23. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az elején nem volt, aztán a második-harmadik év környékén kezdtem el picit szerelmes lenni belé, majd a negyedik évben még jobban, az ötödik évben még jobban, a hetedik és a tízedik év között volt a csúcson a szerelem mértéke. Utána pedig szépen lassan fokozatosan átalakult szeretetté. Majdnem 20 éve vagyunk együtt. Tehát kb. a 10-11. évig tartott, de lejön az elejéből kb. két-két és fél év mínusz, amikor még nem voltam szerelmes belé.
2022. febr. 23. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Irigyellek, érett és fejlett érzelemvilágod lehet, én képes vagyok beleesni bárkibe egy hét alatt.

2022. febr. 23. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ez így elég furcsa, oké, hogy valaki nem lesz azonnal szerelmes, na de hogy két éve együtt vagyok valakivel és akkor alakul ki a szerelem? Mi újat tudott két év után mutatni, ami miatt jött a nagy érzés? 😃
2022. febr. 24. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem összekeveri a biztonság érzésével, szeretettel, kötődéssel.

A szerelem az, amikor megőrülsz a másikért, testileg, lelkileg, csak vele akarsz lenni, teljesen átszellemülsz. Ezt szerintem nem lehet kontrollálni. Az elég érdekes, ha valakiben ez nem alakul ki 2 évig és aztán hirtelen mégis :D

Keverednek a fogalmak szerintem.

2022. febr. 24. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon tévút, 8-as.

Az történt, hogy ő fél évvel előtte szakított az előző exével. Utána nemsokára rá megismerkedtünk, de csak véletlen, nem társkeresési szándékkal, hanem közös barátok által. Nekem tetszett ő, én is tetszettem neki. Bepróbálkoztam nála, aztán kezdett kialakulni köztünk valami, majd ő ettől megijedt, mert még nem volt túl az előző szakításán és ezért azt mondta nekem, hogy ő most mégsem szeretne kapcsolatot sem velem, sem mással, mert még nem rakta rendbe az érzéseit. Ergo, elkezdődött közöttünk valami, de ő nem akarta folytatni, mert félt egy új kapcsolattól, hátha én is olyan leszek, mint amilyen az előző párja volt. Ezért nemet mondott. Aztán eltelt majdnem 1 év, mire újra találkoztunk. Akkor már ő akarta jobban, hogy összejöjjünk. Túltette magát az exén, készen állt az új kapcsolatra. Velem. Engem akart, ő keresett meg. Csak hogy én akkor már nem lángoltam iránta. Tetszeni tetszett továbbra is, de már nem volt bennem az, hogy hú, majd' megőrülök érte. Ennek ellenére továbbra is találkozgattunk, hogy jó, akkor adjunk egy esélyt a dolognak, hátha mégis jól alakulnak majd a dolgok. Ezért nagyon lassan alakult ki bennem újból az, hogy újból odáig legyek érte, meg vissza. Kb 2 év volt, mire újra azt éreztem, hogy kezd újból feléledni bennem a láng iránta, csak vele akarok lenni és senki mással, csak rá tudok gondolni egész nap. És aztán a második évtől kezdett egyre erősödni bennem a valódi szerelem érzése, amikor már valóban megismertem őt, minden gondolatát, minden mozdulatát.

Nem hiszem, hogy csak a "szerelem első látásra" típusú szerelem létezne. Sőt, épp ellenkezőleg. Azt inkább csak hirtelen fellángolásnak gondolom, amikor még nem is tudunk a másikról semmit, de már fülig bele vagyunk zúgva. Olyankor nagyon sokszor még nem az adott embert szeretjük, hanem azt, akit látni akarunk benne. Aztán 1-2 év múlva derül ki, hogy kuka az egész, mert upszi-upszi, mégsem az az ember, akire gondoltam vagy akinek elképzeltem. Egy csomó ilyen van, nagyon nagy tisztelet a kivételnek.

Ezért nem a kapcsolatunk első pillanatától voltam szerelmes belé, de nem éreztem fontosnak a kérdés szempontjából leírni ezt a hosszú sztorit, mert nem erre irányult a kérdés. De most már látom, hogy így meg félreérthető volt, amit az 5-ösben írtam. Vagy legalábbis nem volt elég egyértelmű. Csak így nem volt kedvem kisregényben magyarázkodni, ezért a rizsát lehagytam. Most már látom, hogy nem kellett volna, mert így duplán fizetem meg az árát. :)

2022. febr. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!