Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elvárás egy 40-es nő külsejével szemben, hogyan kellene kinéznie, hogy azt mondják, "jól tartja magát"?
21
én nem 40 feletti vagyok, hanem éppen 40 leszek márciusban.
most próbálhatsz beszólogatni, meg belém marni, de a tényeket nem tudod megváltoztatni, h. mindenhol jóval fiatalabbnak néznek, nincsenek ráncaim, nem aszott vagyok....
23
de mi az igazság? amit te látatlanban a gép előtt ülve vizionálsz rólam, vagy az az igazság, amit én megtapasztaltam, hallottam, láttam, amit nekem mondtak?
voltam 3 hete könyvtárban, és a könyvtárosnő megkérdezte, hogy diákom itt van, mert akkor olcsóbb lesz a beiratkozás, ha egyetemista vagyok.
voltam postán, én magázódva köszöntöttem a postai alkalmazottat az ablaknál, ő tegeződve beszélt velem, pedig soha nem láttuk egymást korábban.
nem bírom az olyan embereket, akik direkt beintenek másnak, és próbálnak ott is fogást találni, ahol nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!