Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elvárás egy 40-es nő külsejével szemben, hogyan kellene kinéznie, hogy azt mondják, "jól tartja magát"?
Azért ne sztárokhoz kelljen hasonlítani egy átlagos nőt, hisz a híres színésznőknek elég sok minden a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy jól nézzenek ki, na meg ebből is élnek, tehát irdatlan sok időt és pénzt fordítanak rá valószínűleg, amiből a magyar dolgozóknak kevés szokott lenni. Pl. nem 8 óra munka után hazafelé kapnak le egy szemránckrémet a drogériában meg reménykednek, hogy a gyerekek mellett is ma csakazértis eljutnak futni.
Nagyon sok múlik a genetikán, táplálkozáson, hogy van-e/volt-e káros szenvedély, éjszakázás, tartós stressz. Az öregedés jelei 40 körül kezdenek ijesztően megjelenni (az eddigi ütemhez képest - saját és barátnői tapasztalat...). 45-50 között kezdődik a klimax, aztán mikor lecseng 50-55 körül, kicsit újra lelassul az öregedés, ahogy beáll egy új rend. De sok barátnőm őrült meg 40-45 körül, s kezdenek gyorsan mégis egészséges életmódba, menteni, ami menthető. Na meg mert az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy vagy egyéb hormongondok is ilyenkor szoktak megjelenni és észreveszik, hogy bizony hiába mozog ugyanannyit, meg eddig se zabált, muszáj kevesebbet ennie és még többet mozognia ugyanahhoz a nadrágmérethez.
De természetesen nagyon jól tud kinézni egy átlagos, magyar 40-es nő is, ha jó napja vagy, kellemes társaság és kicsit királynősebben előadja magát, simán harapnak rá a korabeli és plusz-mínusz akárhány éves pasik is (szintén tapasztalat:)) És sok férfinek vonzó az a fajta gondoskodási tapasztalat és talpraesettség, és sokszor némi életbölcsesség meg lelkigondozásra való nyitottság is, ami remélhetőleg egy ilyen korú nőben már megvan.
40 45 éves nőket ismerek akik most szülnek.
A klimax 45-60 éves kor közt van
40 vagyok, de eszembe nem jutna ilyen kérdés, meg hogy ki szerint tartom jól magam, vagy sem.
eleve jóval fiatalabbnak nézek ki, huszonéves fiúk is volt, h. az elmúlt 2 évben bepróbálkoztak, kérdeztem tőlük, szerinted én hány éves vagyok, a válasz: 23 és 26 között volt.
kórházban voltam, a nővér nem akarta elhinni, h. annyi vagyok, amennyi, a számítógépen ellenőrizte az életkoromat, az eü. papírjaimban.
és az osztályon mindenki kicsinyítőképzővel használta a keresztnevemet. (pl. Eszterke, és nem Eszter)
igaz, kamaszlányosan vékony vagyok, lófarokban hordom a hajam, tényleg nem látszik a korom.
én ezt az életkort amúgy sem tartom vízválasztónak, 40 az új 30.
ezt a szlogent nem én találtam ki.
17-es, azért úgy látom,hogy csak hízeleg a hiúságodnak az,hogy fiatalabbnak néznek...még ha eszedbe se jutna ilyen kérdés :)
Elvárás lehet, az már más kérdés,hogy ki mit tud ebből "teljesíteni".
A férfiaknak - korosztálytól függetlenül - a természetes nők jönnek be. Az pedig 80%-ban genetika kérdése,hogy egy negyvenes nő jól néz ki vagy sem. Ha jó a genetikája, ápolt, jó a humora, értelmes, minden korosztálynak elnyeri a tetszését /nem csak párkapcsolati szempontból mondom/.
Ha viszont az alkata nem jó,megjelennek a ráncai, sportolhat, öltözhet,sminkelhet, nem lesz természetes, innentől kezdve kevésbé nyerő.
Ezzel persze nem azt akarom mondani,hogy valaki vagy szép, vagy bármit tesz nem az,inkább csak a tapasztalatomat osztom meg.
18
konkrétan felröhögtem, mikor kis 26 éves gyerek tette nekem a szépet és max. 23-nak nézett.
nem akarta elhinni, h. a kisöcsém lehetne életkora alapján.
persze, h. jólesik, pláne, h. nem botoxoltam, meg semmi extrát nem tettem ezért.
az, h. vékony vagyok, 47 kg, nagyon közrejátszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!