Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó taktika ismerkedénél az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó taktika ismerkedénél az ha egy kicsit váratom a lányt?

Figyelt kérdés

Sokat csalódtam már a lányokban. Az jó taktika ha megtetszem egy lánynak akkor egy kicsit húzom az időt, hogy azután is engem akar e, és nem ismer e meg mást?

Mennyi ideig várnál egy fiúra, ha kimutatja hogy tetszel, de testi dolog még nem volt?

2022. febr. 22. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Off

Sajnos az, hogy mennyi időt vár egy férfi a szexre, az nem feltétlenül van összhangban a libidójával.

Ideális esetben annyira odavan érted, hogy hajlandó bármit kivárni, de ez nem taktika, hanem a dolgok természetes állapota. Ha pedig kevésbé buzog benne a morál, akkor simán elkezelget melletted még észrevétlen egy-két nőt, téged pedig akár sportból is fűz úgy, hogy észre sem veszed. (Na, jó nem téged, de egy teoretikus hasonmásod.)

Nem könnyű...

On

2022. febr. 23. 11:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Könnyű amúgy, nem ismerkedem, így nem vernek át.
2022. febr. 23. 11:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem várnék egy olyanra, akin azt látom, hogy nem akar velem összejönni. Az, hogy tetszem neki kevés, sok embernek tetszem, de nem akarnak attól még kapcsolatot.

Volt is egy ilyen csávó mielőtt megismertem a férjem, aki így játszmázott velem. Mivel nem volt köztünk semmi konkrét, én szingliként kezeletem magam. És megismertem közben mást. Szóval a kivárós srácnak nem jött be a taktika. Lehet ha pont nem ismer meg a férjem abban a pár hétben, akkor végül vele összejöttünk volna, de nem fogok a semmire várni.

Én a szexet is korán szeretem, mert nekem fontos, hogy jó legyen. Ha nem az, akkor kár pazarolni az időt.

2022. febr. 23. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, mire gondolsz.

Nem akarsz szexet az első-második randin? Ennek örülnék, nekem is alap hogy nem szexelek idegen emberrel.

Eltűnsz a randik után és napokig nem jelentkezel? Elkönyvelném hogy nem érdekellek és lapoznék.

2022. febr. 23. 15:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Most nézem a szerelmi taktikàkat a netflixen tiszta Béla a főszereplő szeret cicàzni játszmázni..
2022. febr. 27. 01:33
 26/26 anonim ***** válasza:

Amugy igen én is szingliként kezelném magam nem éveket vàrni egy àlomra ami sosem jöhet el zsarolások fenyegetések meg hogy ő nem lép miatt..a jàtszmàzàsokkal az ember mindent csak elront..

Bár most egy időre elég volt a másik nemből mentem volna apàcànak..nem pedig bizonygatni főnöknek meg ő nek hogy majd megtalàlom a màsik felem..akkor inkább egyedül.. lesz sok én időm edzeni..

2022. febr. 27. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!