Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó taktika ismerkedénél az ha egy kicsit váratom a lányt?
Sokat csalódtam már a lányokban. Az jó taktika ha megtetszem egy lánynak akkor egy kicsit húzom az időt, hogy azután is engem akar e, és nem ismer e meg mást?
Mennyi ideig várnál egy fiúra, ha kimutatja hogy tetszel, de testi dolog még nem volt?
Írd már le, hogy pontosan hogy érted.
Mert nem mindegy, hogy a 3 randi után eltűnsz 1 hétre, vagy nem akarsz azonnal szexelni.
14-es, a "semeddig" kezdetű, 100%-os válaszokból, de leginkább a saját - ezzel egybecsengő - társkeresős élményeimből vezettem le. Szerintem ezért is megkapom a magamét, de valahogy, mintha mindenki kapkodna. Előbb ugrunk az ágyba, minthogy meg tudnám egyáltalán jegyezni a nevét a másiknak. Ha meg behúzom a kéziféket, akkor a 4 randin már indul a szorongás, hogy "nem is tudom, hogy tetszem-e neked igazán", vagy jön a "tuti minden rendben van odalent?" kérdés.
De bocs, tényleg más kissé az alapkérdés, csak kiszaladt belőlem.
16-os, egyetértek veled, szerintem is gyors minden. Nincs az az isten, hogy egy idegennel szexeljek.
De a kérdés nem az volt, hogy ő lassan nyílik meg, hanem arról, hogy taktikázna.
Tegyük fel, ismerkedem a kérdezővel. Nem akar azonnal szexelni. Én el sem hiszem a jó szerencsém, végre valaki, aki nem szexközpontú, végre valaki, akinek szintén alacsony a libidója. Majd az első szex után kiderül, hogy ő nem is létezik, csak eljátszotta az embert, akivel kapcsolatban lennék. Ez miért lenne jó?
Feltéve, hogy a szexről volt szó, mert nekem még mindig nem világos.
Esetlen kissé a kérdés, de nem tudom másként értelmezni, mint hogy várna a testiséggel azért, hogy kiderüljön, hogy ez a vonzalom kiállja-e az idő próbáját, vagy ellenkezőleg, a másikban benne van az esetleges kockázat, hogy alkalomadtán könnyedén lelép egy jobb parti reményében.
(Ha tippelnem kellene, megcsalták egyszer-másszor és szeretné ezt legközelebb megúszni. Talán a szex és a kötődés nála kéz a kézben jár.)
Szerintem erre az egyetlen megoldás, hogy nem fekszik össze azonnal, ha kölcsönös a tetszés és alkalom is adódik rá, hanem vár és próbálja megismerni a másikat, vár amíg kialakul a bizalom.
A "taktika" szó valószínűleg elvitte a fókuszt, de persze az is lehet, hogy én értem teljesen félre a kérdést. A válaszokat nézve nem lesz könnyű dolga emberünknek, de - szintén fenntartva a tévedés jogát - úgyis tartós kapcsolatra vágyik, így pont elég egyetlen olyan lánnyal találkozni, akivel kölcsönösen és kitartóan egymásra vágynak és emiatt belefér a lassabb ismerkedés.
De a kérdezőnél ott a korrekció lehetősége, majd pontosít, ha még érdekes ez neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!