Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnál olyan emberrel, akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan emberrel, akinél teljesen kiestek a természettudományos ismertetek?

Figyelt kérdés
Már azt sem tudja, milyen folyamat az endoterm és az exoterm. A gravitációs törvényt sem tudná a saját szavaival sem elmondani.
2022. febr. 22. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10. Igazad van! A drogos programozó meg csak szívja a porokat és számoljon..
2022. febr. 22. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy kenje-vágja ezeket az absztrakt reáliákat, hanem, hogy jó ember legyen, meg gyakorlatias.

Ezerszer többet ér, ha tud főzni, égőt cserélni, disznót vágni, fát vágni, varrni... de főleg legyen jó ember, ha nő, ha ffi.

2022. febr. 22. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem az a baj, hogy nem tudja a gravitációs törvényt, hanem az, hogy pl. jogosítványa van, de fogalma sincs a centrifugális erő létezéséről. Vagy mondjuk egy százalékértéket nem tud kiszámolni az alapból és a százaléklábból. Na ezek már zavaróak tudnak lenni.
2022. febr. 22. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:

13

van könyvelő, az majd kiszámolja, elég ha biztonságosan jól vezet...

2022. febr. 23. 00:18
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem, ha nem ugrik be neki nincs gond, az internet és az okostelefon világában egy mp alatt utánanéz. Nagyobb gond, ha valaki e szerint választ társat, bár kötve hiszem, hogy fenntartotta volna bárki is az érdeklődésemet, aki az első randikon ilyenekkel vizsgáztatott volna.😄
2022. febr. 23. 05:57
 16/19 anonim ***** válasza:
13. Matek szakkörbe vissza taka!
2022. febr. 23. 09:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én természettudós vagyok. Sosem szelektáltam erre. A férjem pont szakmabeli, ami nagyon jó, hasonló gondolkodásmód miatt, de nem hiszem, hogy a konkrét ismeretek hiánya zavarna. Az viszont már feltűnt, hogy a természettudományi ismeretek nem tartoznak az alapműveltség körébe, ami furcsa és nem túl szerencsés.
2022. febr. 23. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Az internetes, okostelefonos világban akár használhatnák is az emberek információkeresésre a technikát, de sajnos többnyire megelégszenek a "zsamózsasé világslágerek" ciripeltetésével, meg a "csillagfejű juhász"-típusú fotók (avagy vakuval a tükörben) posztolásával.

Szóval igen, nekem fontos, hogy ha mondjuk valahol leárazás van, tudja már, hogy az eredetileg 300 Ft-os tej mennyibe kerül 10%-kal olcsóbban. Meg persze az is jó lehet egy esti séta alkalmával, ha a Göncölszekeret megtaláljuk/felismerjük, vagy tudjuk, hogy épp fogyó vagy növő Hold van, és ennek az okát is ismerjük, és nem azon kell vetyengeni egész este, hogy Vévé Muci miért nem sz*pta le Vévé Kutyit a vacsora után, aki aztán egész este flegmázott vele.

Vannak természettudományos ismeretek, amiket nem menő a neten keresgélni, mert az alapműveltség része kellene legyen egy idő után.

2022. febr. 23. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:
18 Én tudom százalékot számítani, de az okostelefonban is van külön ilyen funkció a számológép alkalmazásban, ami offline használható.Csak mondom.
2022. febr. 23. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!