Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet vonzó egy férfiban, ha nagyon elhivatott a természettudomány egyik területén?
Nyilván lehet. Mondjuk nem árt, ha 1) valamennyire sikeres is benne 2) a természettudománynak valami értelmesebb ágáról van szó.
Pl. két biológus közül az egyik rákkutatással foglalkozik, a másik a teknősbéka fitymája alatt tanyázó baktériumokkal, nem ugyanaz a kategória.
#3 szerintem egy ember foglalkozása is lehet vonzó.
Pl szerintem vonzó valamennyire, ha valaki jól tud játszani egy hangszeren.
Az is vonzó tud lenni számomra, ha valaki emberekkel foglalkozik, mert ez volt az álma. Egyike sem mondom azt, hogy ez az alap, mert ez a munkája.
Számomra meg nem. Na most mi van?!
Különbözőek vagyunk. Ennyi.
Amíg nem okoskodik és képes mellettem lazítani meg tök értelmetlen dolgokat is csinálni (például beteg videókat bámulni különösebb fennakadás vagy okfejtés nélkül), addig nincs vele bajom, akár lehet előnyös is, mert részben hasonló területen mozgok én is (bár az inkább informatika).
Viszont ahhoz képest baromi lusta vagyok és amint kilépek a munkahelyemről, a legtöbb esetben minden érdekel, aminek nincs köze ahhoz, amivel foglalkozom. Ilyen szempontból allergiás lennék szerintem arra, ha a párom még otthon elkezdene szakmázni és továbbra is azon kellene járatni az agyam, amin az elmúlt 8-9 órában.
A legfontosabb az hogy passzoljatok alap dolgokban egymáshoz, de bevallom, én imádom hogy a párom ilyen intelligens és okos is, sokkal jobban mint az átlag. Keni vágja a matekot is, és sok területen jártas.
Ezért szerintem tud vonzó lenni egy lánynak, ha amúgy kedveli az alap személyiséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!