Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan emberrel, akinél teljesen kiestek a természettudományos ismertetek?
Gravitációs törvény:
Minél kövérebb vagy annál jobban fáj az arcod ha leesel a bicikliről és ráesel!
Azok az emberek talán az általános iskolai természettudományos órákat is ellógták.
Semmi szüksége egy átlag embernek arra a mindennapi életben, hogy ezeket szó szerint el tudja mondani.
Egy nyelvésznek ezt kell tudni?Egy énektanárnak?Egy bolti eladónak?Egy óvónőnek vagy egy könyvelőnek?Na ugye, milyen f.szán megvannak nélküle.
20 éve érettségiztem, könyvelő vagyok, amikor tanították akkor is mindig kevertem de az egyik hő leadás a másik hő elvonás...
Valóban qvára nincs rá szükségem, de pl gipszeléskor is megjelenik az egyik(asszem exoterm). Pont most játszottunk egy proton egy elektron na mi az, melyik oldalon van a periódusos rendszerben játékot, még a vegyjelek egész jól mennek. Kit mi érdekel, mi marad meg. (a jambusok is megmaradtak, pedig rühellem)
Én már lassan a tantárgyak nevére sem emlékszem, de eddig egyszer sem okozott ez problémát.
Egyik nőm sem vizsgáztatott le, hogy mi maradt meg bennem :)
akit ilyen elitista gőg vezet, mint kérdezőt a párválasztásban az remélem egyedül rohad meg.
buktam pár reál tárgyból, de van diplomám, tudok helyesen írni és nyelveket beszélek.
ezekre szükség is van a mindennapokban, a kérdésben szereplő tétel meg ki a bánatot érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!