Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnál olyan emberrel, akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan emberrel, akinél teljesen kiestek a természettudományos ismertetek?

Figyelt kérdés
Már azt sem tudja, milyen folyamat az endoterm és az exoterm. A gravitációs törvényt sem tudná a saját szavaival sem elmondani.
2022. febr. 22. 18:43
A kérdező szavazást indított:
Járnék.
Nem járnék.
34 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb ember nem ért ezekhez.
2022. febr. 22. 18:52
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el az írásban történő összeadás kivonás vagy négyzetre emelésre sem emlékeznek diplomás emberek..
2022. febr. 22. 18:55
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Gravitációs törvény:

Minél kövérebb vagy annál jobban fáj az arcod ha leesel a bicikliről és ráesel!

2022. febr. 22. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Azért ha szétnézel a kis világunkban, a "teljesen kiestek" nem itt kezdődik, hanem pl. ott hogy laposföldhívő, vagy azt hiszi a korona nem létezik és a védőoltásban chip van.
2022. febr. 22. 19:04
 5/19 A kérdező kommentje:

Azok az emberek talán az általános iskolai természettudományos órákat is ellógták.

2022. febr. 22. 19:05
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Semmi szüksége egy átlag embernek arra a mindennapi életben, hogy ezeket szó szerint el tudja mondani.

Egy nyelvésznek ezt kell tudni?Egy énektanárnak?Egy bolti eladónak?Egy óvónőnek vagy egy könyvelőnek?Na ugye, milyen f.szán megvannak nélküle.

2022. febr. 22. 19:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

20 éve érettségiztem, könyvelő vagyok, amikor tanították akkor is mindig kevertem de az egyik hő leadás a másik hő elvonás...

Valóban qvára nincs rá szükségem, de pl gipszeléskor is megjelenik az egyik(asszem exoterm). Pont most játszottunk egy proton egy elektron na mi az, melyik oldalon van a periódusos rendszerben játékot, még a vegyjelek egész jól mennek. Kit mi érdekel, mi marad meg. (a jambusok is megmaradtak, pedig rühellem)

2022. febr. 22. 19:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Most is összetudok rakni egy számítógépet ami amúgy 60iq-s dolog de sokan nem tudják.. Nyilván mindenkinek más vagy több\kevesebb dolog marad meg az agyában.
2022. febr. 22. 19:43
 9/19 peca1000 ***** válasza:
80%

Én már lassan a tantárgyak nevére sem emlékszem, de eddig egyszer sem okozott ez problémát.

Egyik nőm sem vizsgáztatott le, hogy mi maradt meg bennem :)

2022. febr. 22. 19:44
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

akit ilyen elitista gőg vezet, mint kérdezőt a párválasztásban az remélem egyedül rohad meg.

buktam pár reál tárgyból, de van diplomám, tudok helyesen írni és nyelveket beszélek.

ezekre szükség is van a mindennapokban, a kérdésben szereplő tétel meg ki a bánatot érdekel?

2022. febr. 22. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!