Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja velem?
Adott egy pasi, aki nagyon introvertált, zárkózott, alig beszél magáról, viszont nagyon érdekli mi van velem, mindig az én dolgaimról beszélünk, ami engem zavar, mert érdekelne vele mi van.
A kapcsolatunk baráti, azt mondta, nem lehet semmi köztünk, nője van.
Bennem ez kezdett átfordulni, de nem mondtam neki semmit, mivel ritkán találkozunk, így nem is láthatja rajtam, írásban meg szintén nem adom jelét, ha irkálunk egymásnak.
Épp ezért nem tartottam jó ötletnek a barátkozást, mert férfi-nő barátság elég vékony jég.
Megpróbáltam még hónapokkal ezelőtt lezárni vele ezt a kapcsolatot, de akkor kérte, hogy folytassuk, érdekli mi van velem.
Szóval rengeteget beszélgetünk, de mindig csak rólam, és valamiért ő kapcsolatban akar maradni velem, miközben próbál kimért maradni bizonyos határig, de mégis érezteti, hogy számítok neki.
Mi lehet a célja ezzel, velem?
okostóni, ne oktass ki engem, mert tudom mit jelent a fogalom.
az egyetemen tanultam pszichológiát! a kérdésem amúgy sem az introvertáltság tárgyalására irányult.
12
miféle egolegyezés, miféle átverés?
nem dugott meg, nem ért hozzám, nem akart szeretőjének megtenni...
14
egy keményen dolgozó emberről beszélünk, aligha ér rá unatkozni...
bírom, h. miközben nem is ismered a részleteket, sem minket, mégis tévedhetetlennek és mindentudónak hiszed magad, és nagyképűen kinyilatkoztatsz.
leszel szíves többet nem reagálni a kérdésem alatt, mert csak provokálsz és osztod az észt.
Kérdező, te baromi agresszív vagy. Idejössz véleményt kérni, megkapod, de nem azt amit szeretnél hallani, erre elküldesz mindenkit a p.csába. Lehet, hogy pszichológiát tanultál, de ezzel a mentális instabilitással remélem legalább nem praktizálsz.
Kérdésedre válaszolva, valószínű lehet az is, hogy talonban tart vagy tényleg csak baráti az érdeklődése. Ha annyira le akarnád zárni, akkor lezárnád, nem válaszolsz többet és ha csak keres, letiltod. De gondolom bízol benne, hogy otthagyja miattad a csaját
16
"De gondolom bízol benne, hogy otthagyja miattad a csaját"
és akkor te nem provokálsz, igaz? nem vagy rosszindulatú, igaz?
#17 máskülönben mi okod lenne rá, hogy ennyire hevesen reagálj?
Amúgy pszichológusként te mégis mit mondanál ilyen helyzetben a páciensednek?
18
jelentve a moderátornak, te semmi mást nem csinálsz, csak provokálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!