Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a célja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a célja velem?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, aki nagyon introvertált, zárkózott, alig beszél magáról, viszont nagyon érdekli mi van velem, mindig az én dolgaimról beszélünk, ami engem zavar, mert érdekelne vele mi van.

A kapcsolatunk baráti, azt mondta, nem lehet semmi köztünk, nője van.

Bennem ez kezdett átfordulni, de nem mondtam neki semmit, mivel ritkán találkozunk, így nem is láthatja rajtam, írásban meg szintén nem adom jelét, ha irkálunk egymásnak.

Épp ezért nem tartottam jó ötletnek a barátkozást, mert férfi-nő barátság elég vékony jég.

Megpróbáltam még hónapokkal ezelőtt lezárni vele ezt a kapcsolatot, de akkor kérte, hogy folytassuk, érdekli mi van velem.

Szóval rengeteget beszélgetünk, de mindig csak rólam, és valamiért ő kapcsolatban akar maradni velem, miközben próbál kimért maradni bizonyos határig, de mégis érezteti, hogy számítok neki.

Mi lehet a célja ezzel, velem?

2022. febr. 21. 11:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

okostóni, ne oktass ki engem, mert tudom mit jelent a fogalom.

az egyetemen tanultam pszichológiát! a kérdésem amúgy sem az introvertáltság tárgyalására irányult.

2022. febr. 21. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Nyilvan, ha egyetemen tanultal pszichologiat, akkor te mar nem tevedhetsz. Csak azt nem ertem, hogy a fene nagy pszichologiai tanulmanyaiddal a hatad mogott, miert nem veszed eszre, hogy atvernek es egolegyezesre hasznalnak? Mostmar ez lesz a trend, hogy lassan mar a pszichologusok is ide jarnak banalis baromsagokat kerdezni a gyk-ra, es besertodnek, ha nem az elvart valaszt kapjak? Szep vilag.
2022. febr. 21. 12:46
 13/20 A kérdező kommentje:

12

miféle egolegyezés, miféle átverés?

nem dugott meg, nem ért hozzám, nem akart szeretőjének megtenni...

2022. febr. 21. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Biztos nem talalkoztal meg olyannal, aki nemcsak a parjatol gyujti be az energiakat, hanem masoktol is. Rengetegen csinaljak ezt a csak beszelgetos kapcsolattartast, unalombol. Akar sok emberrel is egyszerre. Nem szol tobbrol, a tobbit te kepzeled bele az egeszbe. Az atveres resz rad vonatkozik, te vered at magad.
2022. febr. 21. 13:05
 15/20 A kérdező kommentje:

14

egy keményen dolgozó emberről beszélünk, aligha ér rá unatkozni...

bírom, h. miközben nem is ismered a részleteket, sem minket, mégis tévedhetetlennek és mindentudónak hiszed magad, és nagyképűen kinyilatkoztatsz.

leszel szíves többet nem reagálni a kérdésem alatt, mert csak provokálsz és osztod az észt.

2022. febr. 21. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, te baromi agresszív vagy. Idejössz véleményt kérni, megkapod, de nem azt amit szeretnél hallani, erre elküldesz mindenkit a p.csába. Lehet, hogy pszichológiát tanultál, de ezzel a mentális instabilitással remélem legalább nem praktizálsz.

Kérdésedre válaszolva, valószínű lehet az is, hogy talonban tart vagy tényleg csak baráti az érdeklődése. Ha annyira le akarnád zárni, akkor lezárnád, nem válaszolsz többet és ha csak keres, letiltod. De gondolom bízol benne, hogy otthagyja miattad a csaját

2022. febr. 21. 16:19
 17/20 A kérdező kommentje:

16

"De gondolom bízol benne, hogy otthagyja miattad a csaját"

és akkor te nem provokálsz, igaz? nem vagy rosszindulatú, igaz?

2022. febr. 21. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 máskülönben mi okod lenne rá, hogy ennyire hevesen reagálj?

Amúgy pszichológusként te mégis mit mondanál ilyen helyzetben a páciensednek?

2022. febr. 21. 18:14
 19/20 A kérdező kommentje:

18

jelentve a moderátornak, te semmi mást nem csinálsz, csak provokálsz

2022. febr. 21. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 kérdésekkel provokálok? Te nem vagy hajlandó elfogadni az emberek véleményét, amit egyébként te magad kértél. Én csak felhívtam rá a figyelmet, hogy inkorrekt eljárás ez a részedről. De ha kimoderálják hát kimoderálják, nem leszek öngyilkos emiatt, de egyébként neked se lesz jobb
2022. febr. 21. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!