Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja velem?
Adott egy pasi, aki nagyon introvertált, zárkózott, alig beszél magáról, viszont nagyon érdekli mi van velem, mindig az én dolgaimról beszélünk, ami engem zavar, mert érdekelne vele mi van.
A kapcsolatunk baráti, azt mondta, nem lehet semmi köztünk, nője van.
Bennem ez kezdett átfordulni, de nem mondtam neki semmit, mivel ritkán találkozunk, így nem is láthatja rajtam, írásban meg szintén nem adom jelét, ha irkálunk egymásnak.
Épp ezért nem tartottam jó ötletnek a barátkozást, mert férfi-nő barátság elég vékony jég.
Megpróbáltam még hónapokkal ezelőtt lezárni vele ezt a kapcsolatot, de akkor kérte, hogy folytassuk, érdekli mi van velem.
Szóval rengeteget beszélgetünk, de mindig csak rólam, és valamiért ő kapcsolatban akar maradni velem, miközben próbál kimért maradni bizonyos határig, de mégis érezteti, hogy számítok neki.
Mi lehet a célja ezzel, velem?
"A kapcsolatunk baráti, azt mondta, nem lehet semmi köztünk, nője van."
A női agyad ezen szöveg melyik részét nem képes felfogni???
1
nálad a bölcsek köve, hogy tudod mi lesz a jövőben?
pontosan tudom mit jelent az introvertált, ő az, nagyon zárkózott.
2
és te tudod értelmezni, amit utána írtam, vagy csak kontextusából kiragadsz egy mondatot?
ezt követően le akartam vele zárni, ő kérte, hogy ne tegyem.
ezt te tudod értelmezni?!
4.-re.
Tudom értelmezni.
Attól, hogy NŐKÉNT nem érdekled, EMBERKÉNT igen. Fura lehet, de nem minden pasi csak a szex miatt beszélget nőkkel.
Tényleg ennyire naiv vagy? Ha egy férfi ennyire ragaszkodik egy nőhöz, akitől állítólag semmit nem akar, akkor ott tuti nem arról van szó, hogy kizárólag emberileg jelent neki sokat. Párkapcsolatban élő férfi kizárólag emberileg nagyon szeretné tartani a kapcsolatot egy másik nővel. Hol élsz te?
Kérdező, szerintem éppen az gyanús, hogy ennyire igyekszik tőled távolságot tartani, mégis nagyon érdekled, valószínűsítem, hogy viaskodik magában.
Egyrészt ott a párja, ha van gyerek, az plusz kötelék és béklyó, másrészt te meg jelentesz neki valamit, amiről nem akar lemondani.
7.-re.
Nem vagyok naív, FÉRFI vagyok. Vannak női BARÁTaim. Ha viszont tetszik egy nő, azt megdugom, hiába van csajom.
De ebből is látszik, hogy a kérdésben szereplő férfi számára a kérdező nem egy megdugandó projekt, hanem mélyebbek az érzései, nem (csak) szexre kell neki, és ez épp azt jelzi, hogy itt van valami. Nem akarja megcsalni a párját, és többre tartja kérdezőt egy gyors numeránál.
Ne magadból indulj ki, aki meghág egy nőt, ha épp olyanja van, mert vannak nálad tisztességesebb, mélyebb érzésű férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!