Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem már valószínűleg sosem lesz barátnőm?
Mindig pofára ejtettek a lányok. Sajnos érzelmes, jólelkű fiú vagyok. A fiatal lányoknak meg nem ez kell. Volt olyan lány aki egyszer elutasított aztán amikor egyedül volt jó lettem volna számának, ez nagyon megalázó lett volna. Így ebbe nem mentem bele.
Semmi szerencsém.
23f
Én mondanám, hogy nem vagy elveszve és megismernélek, de valószínűleg nem ugyanabban az életszakaszban vagyunk.
Az ember huszonévesen még élni akar, harminchoz közel pedig jóesetben már családot.
Én az utóbbihoz tartozom, te pedig sajnos az előbbihez...
Azért ne add fel!
Meg fogod találni, akit meg kell találnod. N
4
Hidd el, sok mindent elárul az emberről az írásképe! Lehet következtetni belőle, hogy keveset olvas, mert aki rendszeresen olvas, annak a helyesírása is jobb. Továbbmenve: nem túl erős intellektusú, a kommunikáció is akadozhat, mert miről beszélgetsz majd vele, az időjárásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!