Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt elfogadni ha valószínüleg sosem lesz barátnőm?
Vagy ha igen akkor nem olyan amilyennek én elképzelem, nincs nagy elvárásom, de van egy elképzelésem. De ez szerintem sosem jön össze. Sosem volt még senkim. Jó lenne ha 30 körülre lenne feleségem. De szerintem nem lesz.
Mivel nem volt még párkapcsolataom el sem tudom képzelni milyen lehet, meg lehet túl tökéletesnek képzelem de közben meg olyan nem is lézetik.
Menj túlélőtúrákra. Mondjuk egy hétre étel-ital nélkül a vadonba. Vagy lakj az utcán pár napot alulöltözve. Az a fokú éhség és fázás, amit majd érezni fogsz el fogja terelni a figyelmedet másról (többek közt a nőkről is).
Ezt személyes tapasztalatból tudom, mert kerültem már utcára és volt olyan is, hogy hetekig alig ettem valamit.
Amikor arra fókuszálsz, hogy ne halj éhen vagy ne fagyj halálra, akkor már nagy ívben fogsz tenni a nőkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!