Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem járok bulizni, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem járok bulizni, meg csöndes is vagyok akkor valószínüleg sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok, megkeseríti az életem az hogy nem találok barátnőt, sajnos ilyen rossz személyiségem van.

El sem tudom képzelni, milyen lehet az életük azoknak akik sikeresek a lányoknál és mindig van kapcsolatuk.

2021. szept. 29. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem, csak az képzelhető el, hogy nem ott fogod megtalálni.
2021. szept. 29. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ezer és ezer más helyen lehet ismerkedni. Menj el egy társas kirándulásra, komolyzenei koncertre, könyvtárba, önkénteskedni valami jótékonysági szervezethez, stb. stb. stb.

Fogsz találni hozzád illő csendes, kedves lányt.

2021. szept. 29. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Szomirú, búval bévelt férfi nem vonzó. Unalmas.

Sportolj, művelődj, mozogj társaságban, kirándulj, stb. Hagyj fel az önsajnálattal. Az férfiatlan? Ki akar maga mellé egy bánatos, önmagába kunkorodó alakot. Attól menekülnek a lányok.

2021. szept. 29. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Csendes, és kedves lány? Na olyat én is keresek. :)
2021. szept. 29. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Az önkénteskedést nem viccből írtam! A csendes, kedves lányok ott vannak, nem a bulikákban tömik a b.sz.táskát. :D

2021. szept. 29. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ötös: Köszi az építő tanácsot. Ki fogom próbálni. Mármint az önkénteskedést, meg majd nyitvatartom a szemeim.
2021. szept. 29. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem is nagyon iszok már alkoholt és nem élek éjszakai életet a kocsma meg mindig ki volt zárva. Most ennek tudatában nem is a kocsmában akarnám megismerni a párom
2021. szept. 30. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez mint #7.

Csendes, nem bulizós lányként sosem akartam bulizós fiút.

A többiek már leírták már hol lehet még ismerkedni. Esetleg internetes társkereső.

2021. okt. 1. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Igen. Ha o neha elmegy, menjen, de ne hisztizzen, ha nem akarok menni. De az gaz, amikor hetfon azon nyavog, hogy legyen pentek, mert tarsasagi alkesz es neki kell a pialas, mert tulelt egy hetet. Szanalmas, amikor novemberben megy a rinya, hogy egy honapig nem iszik es mekkora martir. Nem az lenne a normalis? Csak egy alkoholista rinyal, ha nem ihat x ideig.

De engem mar az is kiakaszt, amikor csak kocsmas, boros, vodkas kepei vannak es az elvaras listajaban ott van, hogy szeressek borozni. Vagy hogy o extravertalt, mert minden heten hiszik es lenez masokat, ha o nem. Noktol allandoan megkapom, hogy milyen ferfi nem kocsmazik es nem iszik es menjek a templomba ismerkedni...lol

Nehez igy ismerkedni.

2021. okt. 2. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!