Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt ilyen ember az életetekben?
Szeretném tudni, hogy mire számíthatok szerintetek.
Fogok-e hozzám hasonlóval találkozni vagy sem, illetve ti ismertek-e, ismertetek-e ilyet. Mennyi ilyen lehet mint én.
Nos mire is szeretnék keresni...
Én mélyen spirituális vagyok. Meditációkban másodpercek alatt magasabbra tudok emelkedni, mint más egy pszichedelikus trippes meditáció egészében.
Leírhatatlanul érzelmes vagyok. Ha nem az lenne minden vágyam, hogy a létezést szolgáljam szeretettel, akkor az lenne, hogy szerelmileg egyesüljek valakivel.
Nekem nem számít, hogy a másik fiúnak, lánynak, vagy kavicsnak gondolja magát, amíg képes felém romantikus érzelmeket táplálni addig én is felé.
Egy kapcsolatban nekem szinte minden mindegy. Lehet a másik poli vagy mono, biszex vagy aszex, 15 éves vagy 75 éves, 30 vagy 130 kiló, tökéletes testű vagy csúnya, vagy bármi, amíg sose ellenséges, és meg tudjuk élni a szerelem csodáját együtt.
Arra vágyom, hogy találjak egy hozzám hasonlót és csak meditáljunk, egyé legyünk, lássuk és érezzük egymást.., éljünk, egy csapat legyünk.
Mivel fiú vagyok, és emberileg heteroszexuális, preferálnék egy lány testtel rendelkező isteni testvéremet, de ez igazából nagyon lényegtelen.
Csak szeretnék ismerni valakit, aki a jósággal összhang felé tereli magát és NAGYON érzelmes.
Tömören ennyi.
Elég lesz nekem. :)))
Sőt...
Már egy felébredt is elég lenne.

"Nekem nem rossz amikor egy kapcsolat "gajra megy". Nem élek meg fájdalmat. Meg nálam a kapcsolatok nem gajra mennek, hanem kiteljesednek, és kiteljesedés után mondom, hogy ez nekem nem elég."
Érdekes.
Akkor viszont mázlista vagy és tovább kéne lépned a földi síkról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!