Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van/volt ilyen ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/volt ilyen ember az életetekben?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy mire számíthatok szerintetek.

Fogok-e hozzám hasonlóval találkozni vagy sem, illetve ti ismertek-e, ismertetek-e ilyet. Mennyi ilyen lehet mint én.

Nos mire is szeretnék keresni...

Én mélyen spirituális vagyok. Meditációkban másodpercek alatt magasabbra tudok emelkedni, mint más egy pszichedelikus trippes meditáció egészében.

Leírhatatlanul érzelmes vagyok. Ha nem az lenne minden vágyam, hogy a létezést szolgáljam szeretettel, akkor az lenne, hogy szerelmileg egyesüljek valakivel.

Nekem nem számít, hogy a másik fiúnak, lánynak, vagy kavicsnak gondolja magát, amíg képes felém romantikus érzelmeket táplálni addig én is felé.

Egy kapcsolatban nekem szinte minden mindegy. Lehet a másik poli vagy mono, biszex vagy aszex, 15 éves vagy 75 éves, 30 vagy 130 kiló, tökéletes testű vagy csúnya, vagy bármi, amíg sose ellenséges, és meg tudjuk élni a szerelem csodáját együtt.

Arra vágyom, hogy találjak egy hozzám hasonlót és csak meditáljunk, egyé legyünk, lássuk és érezzük egymást.., éljünk, egy csapat legyünk.

Mivel fiú vagyok, és emberileg heteroszexuális, preferálnék egy lány testtel rendelkező isteni testvéremet, de ez igazából nagyon lényegtelen.

Csak szeretnék ismerni valakit, aki a jósággal összhang felé tereli magát és NAGYON érzelmes.

Tömören ennyi.

2022. febr. 19. 22:38
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
34%
Nem, eddig sosem volt dolgom drogfogyasztókkal.
2022. febr. 19. 22:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem pedig helikoptervezetőkkel. De ezt miért ide írod?
2022. febr. 19. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Igen itt az ezon ismertem meg de kiderült a való életben is ismerjük egymàst
2022. febr. 19. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
hű gyerek..ennyire nem lehetsz kiéhezve
2022. febr. 20. 00:27
 5/12 anonim ***** válasza:

"Egy kapcsolatban nekem szinte minden mindegy. Lehet a másik poli vagy mono, biszex vagy aszex, 15 éves vagy 75 éves, 30 vagy 130 kiló, tökéletes testű vagy csúnya, vagy bármi, amíg sose ellenséges, és meg tudjuk élni a szerelem csodáját együtt."

Igen, de volt már kapcsolatod?

Egy kapcsolat progresszív, ahogy elmélyül úgy vágysz rá, hogy egyre több minden passzoljon.:)

2022. febr. 20. 00:28
 6/12 anonim ***** válasza:

"Arra vágyom, hogy találjak egy hozzám hasonlót és csak meditáljunk, egyé legyünk, lássuk és érezzük egymást.., éljünk, egy csapat legyünk."

Na látod, pont ez az! Ha valaki nagyon más, mint te, akkor ez nem fog működni, maximum pár hónapig.

És pont amiért érzelmes vagy, nagyon rossz lesz neked, amikor a kapcsolat gajra megy.

2022. febr. 20. 00:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen hangzik, de egyenlőre fizikai testben vagy, így célszerű volna visszasűrűsödni a materiális világba, ha megakarsz valósítani egy párkapcsolatot.
2022. febr. 20. 04:13
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy szektás vallás, nem szerelem.
2022. febr. 20. 07:57
 9/12 A kérdező kommentje:

#4, 5 éves korom óta azt tapasztalom, hogy senki sem ért meg.

Voltak tapasztalataim, amiket meg szeretnék élni újra, egy másik emberrel együtt.

De igen. Sőt ennél sokkal jobban ki vagyok éhezve.

#5, Volt már kapcsolatom. 13 éves koromtól előző év decemberéig szinte folyamatosan kapcsolatban voltam pár hónapos szünetekkel.

Én szeretnék egy minimum alapot. Az eddigiekből csak egy kapcsolatomban voltam csak valamennyire közel ahhoz, hogy ezt az alapot megéljem. Hiába voltam együtt vele 7 évig, nem volt a lányban potenciál, hogy megélhessünk együtt egy ilyen csodát.

#6, ha valaki nagyon más mint én, akkor ez nem fog működni sose. Pont ez az. Minél inkább olyan, mint én, annál inkább működik ez, minél hamarabb, és vég nélküli lesz.

Amire te gondolsz, az valami teljesen más. Félreértesz.

Nekem nem rossz amikor egy kapcsolat "gajra megy". Nem élek meg fájdalmat. Meg nálam a kapcsolatok nem gajra mennek, hanem kiteljesednek, és kiteljesedés után mondom, hogy ez nekem nem elég.

#7, Én itt is vagyok.

Az utóbbi pár évem arról szólt, hogy harmonizáljam magamban az anyagot és a szellemet. Most úgy érzem, ez nagyon is sikerült. De ettől még nem szeretném átlagemberekkel összejönni, akik kb azt se tudják, hogy léteznek.

2022. febr. 20. 09:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egy kérdező, akinek a pasija szintén meditációs volt, és együtt is meditáltak, és a lelkitárs, ikerláng fogalmáról is írt. Kb. 16 éve voltak együtt, és egyik nap utcán sétálva csak azt vette észre a csaj,hogy a pasija néz valamit vagy valakit, hát egy másik nő volt az, és úgy mentek egymáshoz oda, hogy Jaaaj! Szerelmem! :D

A barátnő meg szegény kamillázott, addig a pasi és a nő már ott tartottak, hogy ki költözzön kihez, szegény barátnő meg el se hitte, hogy ez vele történik. Aztán a pasi odament hozzá, hogy ő most megy és pakol és megy a nőhöz, akit akkor látott életében először, de egyből felismerték egymást, mert az ikerlángja, és hogy ezt meg kell értenie.

Szegény barátnő itt kért tanácsot hogy ez mi ez.

Nos mi felvilágosítottuk, hogy nagy valószínűséggel csak egy színjáték volt, és vagy a rejtegetett másik barátnője, vagy a szeretője volt a pasinak.

Szóval mi van ha te megtalálod az Istennőt de az Istennő se lesz elég neked? :)

Grimfox megelőztelek, ha idetalálnál, jelzek neked, ő az aki jelezte nekünk, hogy ne írjunk az egyik kérdéséhez.

2022. febr. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!