Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan ember az életetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember az életetekben, akit nem tudtok elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van barátom már 2 éve, de közben egy másik fiúval is jóban lettem, de csak interneten beszélgettünk kb 2 és fél évig, mert 900km-re lakunk egymástól. Előbb ismertem, mint a barátomat. Már nem beszélünk pár hete az internetes sráccal, ilyen volt többször, hogy nem beszéltünk, mert mindkettőnknek rossz volt mivel egymásba szerettünk. És úgy döntöttünk jobb lesz így, de már többször eljátszottuk, de mindig újrakezdődik a beszélgetés, mert egyikünk ráír a másikra. Most is hiányzik néha. Szeretem a mostani barátom, ennek ellenére nem tudom miért hiányzik az a srác. Vmi tanács, hogy mit tegyek? Felejtsem el, ha ír ne válaszoljak?
2014. okt. 27. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos van, rossz értelemben.

Szép lassan távolodj el tőle, de ha hiányzik beszélgess vele.

2014. okt. 27. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Ennyire hülyének nézel, hogy ki fogom adni azt ami a ...?:DD

Ezek szerint, látva a kérdésedet: ennyire. Hát kösz:xD

2014. okt. 27. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges görcsölnöd... az sosem jó, csak lazulj bele a dologba.

Viszont minek vagy együtt a barátoddal akkor? Ugye tudod, hogy nem elfogadott a "többférjűség"?!

2014. okt. 27. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeretem a barátomat.
2014. okt. 27. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
nincs.vagy már nem emlékszem.
2014. okt. 27. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja csak a töbnejüség Szulejmànnak kész hàreme van. Egy Szulejmàn képes volt titokba a csajàhoz futkosni a felesége mellett,de a màsik nőért màr nem hoz ilyen àldozatot
2014. okt. 27. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehezen hihető a barátod iránt érzett szeretet,ha közben a másik srácról ìgy beszélsz
2014. okt. 27. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs, elég rossz a memóriám.

Mi is volt a kérdés?

2014. okt. 27. 20:10
 9/9 Kurtz Bickle ***** válasza:
Kaori, aki Tokióban lakik. Nem beszéltünk már egy ideje, tegnap éjjeli séta közben teljesen elvesztem a vele kapcsolatos emlékeimbe. Őt egy tovaveszett télen ismertem meg, és számomra egybeforrt a lénye a téllel: ezzel a száraz levegővel; a csenddel, ami a természetben tapasztalható ilyenkor; a már kora este is néptelen utcákkal... És láss csodát, reggel üzenet várt tőle. Felvetettem neki, hogy meglátogathatna. :-)
2014. okt. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!