Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet, ha megbocsátott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet, ha megbocsátott?

Figyelt kérdés

Nagyon kemény dolgokat vágtam egy férfi fejéhez, akivel barátok vagyunk, de ez elkezdett elmélyülni részemről, többet érzek iránta haverságnál, bár nem mondtam neki, és úgy vettem észre, ő nála is lehet valami, nem 100%, ő sem mondott erről semmit konkrétan.

A lényeg, hogy összevitatkoztunk valamin, és hát nem kíméltem, mondtam,ami belefért, durva dolgokat.

Eltelt néhány hét, nem beszéltünk, majd én megkerestem és elnézést kértem.

Azt mondta, nyugodjak meg, nem neheztel rám egyáltalán, és folytattuk, ahol abbahagytuk, a nagy beszélgetéseket.

Örültem, h. nem haragszik, de azért rendesen meg is lepődtem.

Nem vagyok haragtartó én sem, de olyan durva dolgokat mondtam akkor neki, hogy rendesen megdöbbent, hogy azt mondja, soha nem pöccent rám be ezért.

Szerintetek simán ilyen jó fej, nagylelkű és megbocsátó, vagy épp azért megbocsátó és néz el nekem többet, mert esetleg érez irántam vmit, amit férfi szokott nő iránt?

2022. febr. 19. 22:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

nem talált...

2022. febr. 19. 23:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Vagy elkeseredett.😆
2022. febr. 20. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy simán nem érdekli, hogy mit gondolsz róla. Valószínűleg le is írt magában. Attól még beszélhet veled, de nem tudom, miből gondolod, hogy ennek köze lenne a szerelemhez.
2022. febr. 20. 10:59
 14/17 A kérdező kommentje:

13

elfelejted, hogy nem ismered a részleteket, így a kategorikus és mindentudó véleménynyilvánításod inkább megmosolyogtató!

ha leírt volna magában, nem örült volna annyira az újbóli felbukkanásomnak, mint ahogy... nem beszélt volna olyan gyengéden és kedvesen velem... voltak a közelmúltban arra utaló dolgok, hogy ez nem csontra barátság, hanem részéről is több.

2022. febr. 20. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem írsz részleteket, hogy beleköthess a válaszokba? Így mit vársz? Simán lehet, hogy jót szórakozik rajta, mekkora idegbeteg vagy. Biztos ilyen pár kell neki.
2022. febr. 20. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
30%

Nekem inkább te tűnsz idegbetegnek a válaszaid alapján!

2022. febr. 20. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, igen, simán lehet, hogy fontos lettél neki... nem látunk a fejébe, hogy szerelmes-e, de hogy valami szeretetfélét érezhet irántad, az egyáltalán nem kizárt.

Kinek tudunk így megbocsátani? Aki fontos nekünk, akit szeretünk (akár emberileg).

Ha őszinte örömöt sugárzott, amikor megkerested, akkor pláne ezt támasztja alá.

Azt gondolom, ha csak élcelődni, szórakozni akarna rajtad, biztosan nem így viselkedik, akkor szívatott volna, ignorálta volna a megkeresésedet, vagy olyat szól vissza, hogy a fal adja a másikat.

2022. febr. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!