Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet, ha megbocsátott?
Nagyon kemény dolgokat vágtam egy férfi fejéhez, akivel barátok vagyunk, de ez elkezdett elmélyülni részemről, többet érzek iránta haverságnál, bár nem mondtam neki, és úgy vettem észre, ő nála is lehet valami, nem 100%, ő sem mondott erről semmit konkrétan.
A lényeg, hogy összevitatkoztunk valamin, és hát nem kíméltem, mondtam,ami belefért, durva dolgokat.
Eltelt néhány hét, nem beszéltünk, majd én megkerestem és elnézést kértem.
Azt mondta, nyugodjak meg, nem neheztel rám egyáltalán, és folytattuk, ahol abbahagytuk, a nagy beszélgetéseket.
Örültem, h. nem haragszik, de azért rendesen meg is lepődtem.
Nem vagyok haragtartó én sem, de olyan durva dolgokat mondtam akkor neki, hogy rendesen megdöbbent, hogy azt mondja, soha nem pöccent rám be ezért.
Szerintetek simán ilyen jó fej, nagylelkű és megbocsátó, vagy épp azért megbocsátó és néz el nekem többet, mert esetleg érez irántam vmit, amit férfi szokott nő iránt?

nem szoktunk felesleges érzelmekkel foglalkozni de azt garantálom h nem felejt, ennek fogod is érezni a hatását időnként.
kivéve természetesen ha egy papucs akivel bármit megtehetsz akk is kinyalja a segged.

Simán lehet, hogy csak hiányzik neki a veled történő beszélgetés, mert más nővel nem tud olyan jól elbeszélgetni.
Ne képzelj bele többet, mint ami (barátság), különben pofira eshetsz. Tapasztalat.
De ha nagyon tudni akarod, akkor minél előbb kérdezz rá, hify mit érez. 39N

Mit hogy meleg?
Anyàm is mondta csoda hogy ezek utàn szoba àllt velem amiket mondtam neki..de szerintem nem bocsàjtott meg 100%osan

2 dolgot keverünk most.
- A harag, mint érzelem. Ezt nem tudja ő sem befolyásolni. Ha megbántottad, akkor valószínűleg haragudott rád 2-3 napig.
- Haragban vagytok, mint állapot. Azt állítja, hogy nem neheztel rád, szeretne továbbra is kapcsolatban lenne veled, és a vitátokat nem gondolja jelentősnek.

Biztosan fontos vagy neki. Azt nem tudom, hogy érez-e többet, de ha neki sincs párja, akkor nagy rá az esély. Ritkán tudnak férfi és nő csak barátok lenni.
Viszont a jövőben figyelj oda arra, hogy ne vágj még a vita hevében sem nagyon durva dolgokat a fejéhez. Még szerelmes is jelenleg beléd, akkor is gyengítheti és kiölheti az érzéseket, ha így bánsz vele. Én is szerettem pl. exemet, de a sok ordibálással, sértéssel, érzelmi zsarolással elérte, hogy elmúljanak az érzéseim.

"nem kíméltem, mondtam,ami belefért, durva dolgokat"
Igazakat mondhattál, és elfogadta.
hát ide nyilván nem fogom leírni miket mondtam neki, mert nem akarom kiadni magunkat.
ha igazam is volt, akkor is gyenge pontjaira tapintottam rá, fordított esetben én nem tudtam volna megbocsátani, vagy csak nehezen.
amikor megírtam neki, h. ne haragudjon, mérget vettem volna rá, h. nem is reagál, de még aznap jelentkezett...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!