Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nők mit szólnak hozzá, hogy a Nőnap, Anyák napja meg van tartva, (lényegében a Valentin nap is róluk szól), de a Férfinap meg az Apák napja senkit sem érdekel. Hogyan valósul meg így az egyenlőség?
A Valentin nap mindkét emberről kéne szóljon, a te bajod, ha önző csajt fogsz ki.
Nekem azért nem tetszik a nőnap meg az anyák napja, mert minden más nap férfinap. Meg apák napja.
A nőnap olyan, hogy "tegnap kinevettünk, lenéztünk, kihasználtunk, vertünk, erőszakoltunk titeket, holnap folytatjuk, de ma itt egy virág nesze".
Az anyák napja pedig az egyetlen nap, amikor elismerik az anyákat. Amúgy ők is le vannak szólva, de anyák napján eljátsszuk, hogy fontosak. Apák napja... ha egy faszi kicseréli a saját gyereke pelenkáját, megjelenik a Fókusz stábja könnyezve, hogy milyen nagyszerű apa ez az ember.
24.
Ha ilyen képmutató meg szar ez a két ünnep, akkor minek vannak? Csak nem azért, mert pár boltos ilyenkor kicsit megnöveli bevételeit? Hát pont de.
A legtöbb ilyen nap, pontosan erről szól és egyre több van. Gyereknap, idősek napja, pedagógusnap, macskák napja, kutyák napja, Föld napja, erdők napja, csirkék napja, napok napja, vasár napja.
Idétlen, konzumidióta dolog az összes. Az anyák napja az még jó, bár csak olyanoknak akik jól csinálták, amit. Ismerek olyat, aki nem. Igaz őt le is szarják a gyerekei, ami igazán nem is hatja meg.
Ha meg lenne apák napja, apám akkor is csak berúgna, egy újabb indok az ivásra.
27es mikor van a Hivatalos férfi nap?
28as én is vettem csokit nekik, felköszöntöttem őket. Csak elvadult, lázító feministák ne lennének, ők szítják az ellentéteket ....
"Arrol miért nem irtál ki kérdést, hogy szeretnéd kivenni a részedet a házimunkábol és az anyaságbol????? Egyenlőseget ebben is"
Erre majd akkor térjünk vissza, ha női részről nem lesz elvárás, hogy a férfi "tartson előrébb", "legyen ambíciózusabb, keressen többet", mint a nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!