Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Valentin-napra melyik lenne a jobb ajándék a barátomnak?
1. Opció: csillagtérképes bögre amin az aznapi csillagok állása van amikir összejöttünk+egy közös kép is a bögrén meg a kedvenc csokijai
2. Opció: egy párna " attól kaptad aki a legjobban szeret" felirattal
Egyik se szerintem. Ha javasolhatok ezzel kapcsolatban valamit, szerintem sokkal többet jelentene neki, ha szimbolikus tárgyak közvetítése nélkül fejeznéd ki az érzéseidet iránta. Nyíltan, valós szavakkal, egyenesen a szemébe mond meg neki, hogy a Valentin-nap is szép, meg jó, de ettől eltekintve neked nagyon sokat jelent, hogy ennyi idő után is együtt vagytok.
A szimbolikus tárgyakkal (bögre, párna, plüss, stb.) az a problémám, hogy a későbbiekben konfliktust szülhetnek. Ezen kívül morálisan is megkérdőjelezhetőnek tartom ezeket. A barátod a te érzelmeidre, véleményedre és visszacsatolásaidra kíváncsi, és ezt tőled akarja közvetlenül hallani, nem egy bögrétől, vagy egy párnától. De legalábbis én ebben hiszek...
Én is nő vagyok és tényleg a fiúk annyira ezt nem díjjazzák. Én pl a kedvenc focicsapata logóját csinálom meg kitűzőnek. "Hasznos" is, maradandó is és illik az érdeklődési köréhez. Inkább a hobbijához vagy kedvenc dolgaihoz válassz tárgyat😊
Édesség pedig mindig legyen mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!