Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos valentinnapi ajándék barátomnak? Ti mit kaptatok, aminek örültetek?
Sziasztok.
Párom 23F,neki szeretnék valami aranyos, kedves ajándékot venni/készíteni Valentin napra :)
Távkapcsolatban élünk, úgyhogy ilyenek sajnos nem jöhetnek szóba, hogy vacsora, szex.
Férfiak, ti minek örülnétek a barátnőtöktől Valentin napra? Mi volt az, aminek idáig a legjobban örültetek? Lányok, ti mit adnátok/adtatok idáig? Örült a pasi? :)
Mi szerintem nem fogunk ajándékozni, hanem kitalálunk valami közös programot.
Szauna, fürdő, vagy épp amihez kedvünk van. A kiránduláshoz még nem lesz jó idő, de szerintem több értelme van a közös programnak, mint az ajándéknak, persze ha van személyes ajándékötlet az más, de Valentin napkor mivel távkapcsolatban is vagytok, így még jobb lenne szerintem akár csak egy egy napos programot is összehozni. :D
25N
Köszönöm a választ :)
Sajnos Valentin napon nem tudunk találkozni, ezért gondoltam arra, hogy esetleg postán küldök neki valamit :)
A programokat meg majd "bepótoljuk" amikor találkozunk :)
Igen, a közös program jó ötlet lenne, de a barátnőmmel ez valahogy mindig úgy sül el, hogy valahol ülünk a dugóban, és dühöngünk. :(
Az autózás megöli a párkapcsolatot, már rájöttem. :(
Kivéve, ha a lány vezet, akkor nem én bosszankodok, hanem ő, akkor én csak nyugtatgatnám.
Bárminek örülnék, amit szeretettel adnak, mert gondoltak rám.
Mi se fogunk találkozni Valentin-napon, az évfordulónkon se találkoztunk. Egyetemre járok külföldön, sajnos se a pénztárcám se az órarendem nem engedi, hogy csak úgy hazarepkedjek egy napra amikor akarok, úgyhogy megértem.
Rajzolj neki valami személyeset, vagy írj neki szerelmes levelet, verset, ha van ilyesmi művészi vénád. Ha vannak közös számaitok, vagy olyan számok amikről ő jut eszedbe, írd ki neki egy cédére (pendrivera, memóriakártyára). Intézz neki programot akkorra amikor találkoztok - színház- vagy koncertjegyet, éttermi asztalfoglalást. Nem muszáj pont aznap ünnepelni. Én ilyesmikben gondolkodom, és ezek mind postán küldhető cuccok. 19L
Hálistennek semmit nem kaptam tőle :D
Még csak az kéne, hülye kamuünnepeket nem tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!