Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a goth barátomnak Valentin napra?
Nem rég jöttünk össze a barátommal kb. 1 hónapja, de nagyon szeretem, csak sajnos fogalmam sincs, hogy minek örülne.20 éves és kivételesen okos..Segítsetek, kérlek!
17L
Kezdjük azzal, hogy egy goth mióta ünnepli a valentin napot????
Vagy bárki a metál scene-n belül?
Talán ünnepeljetek azzal, hogy csináltok valami közös programot, együtt amit mind a ketten élveztek.
Attól még, hogy szereti a goth szubkultúrát lehet okos..
Eddig nem ünnepelte, csak az én kedvemért válalta be :)
gondoltam láncra..de az nem fura?
Szerintem annak fog a legjobban örülni, ha még véletlenül sem cincálod el a Szürke ötven árnyalata premierre :DDD (Pont nem érdekel bennünket a Valentin nap, de ezt tuti elsütöm a páromnak, hadd érezze a törődést.)
1 hónapra után én nem ölnék túl nagy energiát az ajándékába: kapjon egy kupac törött szívecskés vagy anatómiailag pontos szív alakú sütit oszt' annyi meg egy bambi. Esetleg nézzetek meg összebújva valami jobb filmet: Only lovers left alive, Let the right one in...
#5 Amióta a másiknak fontos. Meg lehet azt oldani úgy, hogy poén legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!