Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek valentin napra a barátomnak?
"minden ami cukros azt megeszi megissza" a barátod egy lény?
Szeretkezéses tortát olvastam,jó kérdés volt kérdező,de ennél lehetnél kreatívabb mint hogy itt kérdezel ilyet.Valójában ez a te ajándékod lesz vagy a gyakorikérdéseké...
szerintem a torta tökéletes :)
a barátom 20 éves és imádja ha bármilyen alkalomra sütit tortát kap :D szerintem jobban örül neki, mint valamilyen ajándéknak :D
hát ha ennyitől lénynek számít h szereti a cukros dolgokat.. akkor igen a barátom egy "lény"
köszi az eddigi válaszokat.
Hát elég baj, hogy minden cukrosat megeszik, megiszik. Erről le kellene szoktatni, végül 100 kiló lesz!!!
Csinálj neki egy fotóalbumot, amibe a ti közös képeiteket ragasztod a kezdetektől. Vagy vegyél neki egy kis, szerelmes verseket tartalmazó könyvecskét. Klasszikus költőktől persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!