Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek valentin napra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek valentin napra a barátomnak?

Figyelt kérdés
23 éves srácról lenne szó minden ami cukros azt megeszi megissza. Ő és a szülei is elég pénzesek. Ha valamire szüksége van megveszi vagy megkapja, így nem tudom mivel szerezhetnék neki igazi örömet. Talán vmi képes vagy szeretlekes torta? normális válaszokat várok köszi. :)

2015. febr. 5. 03:51
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
análtrúder
2015. febr. 5. 03:52
 2/9 bandi6891 ***** válasza:

"minden ami cukros azt megeszi megissza" a barátod egy lény?

Szeretkezéses tortát olvastam,jó kérdés volt kérdező,de ennél lehetnél kreatívabb mint hogy itt kérdezel ilyet.Valójában ez a te ajándékod lesz vagy a gyakorikérdéseké...

2015. febr. 5. 04:38
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Azert barmit o se tud megvenni..pl egy olyan kulcstartot amin rajta van a keped :) egy szemelyes ajandek.. ;)
2015. febr. 5. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a torta tökéletes :)

a barátom 20 éves és imádja ha bármilyen alkalomra sütit tortát kap :D szerintem jobban örül neki, mint valamilyen ajándéknak :D

2015. febr. 5. 12:59
 5/9 A kérdező kommentje:

hát ha ennyitől lénynek számít h szereti a cukros dolgokat.. akkor igen a barátom egy "lény"

köszi az eddigi válaszokat.

2015. febr. 6. 01:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát elég baj, hogy minden cukrosat megeszik, megiszik. Erről le kellene szoktatni, végül 100 kiló lesz!!!

Csinálj neki egy fotóalbumot, amibe a ti közös képeiteket ragasztod a kezdetektől. Vagy vegyél neki egy kis, szerelmes verseket tartalmazó könyvecskét. Klasszikus költőktől persze.

2015. febr. 6. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
sátánista nem langyi fiú.. nem vereselgetünk mi. de a fotóson már gondolkoztam egy két fekete szinű héliumos lufival feldobva :D nem lesz 100 kiló.. nem hajlamos a hízásra konkrétan 10 kilóval könnyebb is mint én. de köszi az aggodalmad..
2015. febr. 6. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy olyan fényképtartót, amit akár az íróasztalára is kitehet (ha van neki), és tetesd bele a kettőtök fényképét. Valami ízléseset, ne giccseset piros szívekkel meg ilyenekkel.
2015. febr. 7. 11:42
 9/9 Manócska1 ***** válasza:
szerintem is jó ötlet a fényképtartó a fényképeitekkel
2015. febr. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!