Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminista nők mit szólnak hozzá, hogy a Nőnap, Anyák napja meg van tartva, (lényegében a Valentin nap is róluk szól), de a Férfinap meg az Apák napja senkit sem érdekel. Hogyan valósul meg így az egyenlőség?
Amikor valaki feministává szomorodik....
Ez jut.
Van rajzszegvilla napja meg bohócok napja is, azok se érdekelnek senkit.
Sőt, engem ezek se igazán. Az egyén születésnapja az egyetlen ünnep, ami számít, mert az róla szól és nem valami csoportról amibe akarva-akaratlanul tartozik, ráadásul az év minden napján.
Ezt a videót érdemes megnézni, és megkapod a választ rá. :D
7-es, én is mosolyogtam magamban, hogy erőltetik, hogy legyen "férfinap", aztán sikerül betenni a talán legnőiesebb szent ünnepnapjára. :))
Én nőként nem tartom a Valentin-napot és a nőnapot sem szeretem. Persze, megköszönöm, ha felköszönt valaki, de nem várom el, sőt...
Az Anyák napja más szerintem. Ott az nem "nemi" jellegű, mert a lányok is köszöntik az édesanyjukat. Apák napja nálunk annyira nincs elterjedve, pedig szerintem jó lenne, ha az apák jobban meg lennének becsülve. Én apukámat Ivó-napján szoktam meglepni sörrel. :)) De nekünk jó a kapcsolatunk nagyon kinevezett ünnepek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!