Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A feminista nők mit szólnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista nők mit szólnak hozzá, hogy a Nőnap, Anyák napja meg van tartva, (lényegében a Valentin nap is róluk szól), de a Férfinap meg az Apák napja senkit sem érdekel. Hogyan valósul meg így az egyenlőség?

Figyelt kérdés
Vagy tartsuk mindkettőt, vagy egyiket sem.
2022. febr. 19. 02:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Te mikor köszöntötted fel utoljára édesapádat? Mindenki tegye meg azt, amit tud. Ugyebár...
2022. febr. 19. 06:54
 12/32 anonim ***** válasza:
9%

Amikor valaki feministává szomorodik....

Ez jut.

2022. febr. 19. 07:13
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a szülésből is kiveszed a reszedet
2022. febr. 19. 07:14
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
A nőnapnak kicsit más az eredete, nem annyi hogy nő valaki ezért kap bármit. Apák napja június 3.vasárnapja nálunk, így a sulikban, ovikban hogy tartanák? Akkor már szünet van, de nálunk szoktak az utolsó héten apák napi ajándékot csinálni, covid elött bent is tartották, ráadásul nekik nem versmondásos volt, hanem rendes programok 🤷🏼‍♀️. Itthon is szoktuk tarnai. Ahogy a férfinapot is (ami Szent Erzsébet nap, nőnap meg Zoltán nap, ez van). Valentin napon is kap a férjem, nem csak én (nem, nem szivecskés párnát, még mielőtt... "Rendes" ajándékot, ami hasznos és örül neki). Hogy ki mit tart ezekből más dolog. Mi mindet tartjuk. Van ahol meg semmit, se nőnapot se anyák napját (ismerek ilyen családot is, ahol a szülinap létezik csak meg a karácsony, a többi nem).
2022. febr. 19. 08:26
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Kifejezetten örülök neki.👍
2022. febr. 19. 08:48
 16/32 anonim ***** válasza:
68%

Van rajzszegvilla napja meg bohócok napja is, azok se érdekelnek senkit.

Sőt, engem ezek se igazán. Az egyén születésnapja az egyetlen ünnep, ami számít, mert az róla szól és nem valami csoportról amibe akarva-akaratlanul tartozik, ráadásul az év minden napján.

2022. febr. 19. 09:02
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
Erről a kérdésről az jut eszembe, hogy az év összes napja közül a nőnapon gugliznak rá a legtöbben a férfinapra. Gondolom akkor legnagyobb a depi, világfájdalom és az igazságtalanságérzés. :D
2022. febr. 19. 09:08
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
#17 képzeld el azt a férfi szenvedést, amikor az az egy nap nem róluk szólXDD
2022. febr. 19. 09:29
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Ezt a videót érdemes megnézni, és megkapod a választ rá. :D

[link]

2022. febr. 19. 11:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

7-es, én is mosolyogtam magamban, hogy erőltetik, hogy legyen "férfinap", aztán sikerül betenni a talán legnőiesebb szent ünnepnapjára. :))

Én nőként nem tartom a Valentin-napot és a nőnapot sem szeretem. Persze, megköszönöm, ha felköszönt valaki, de nem várom el, sőt...

Az Anyák napja más szerintem. Ott az nem "nemi" jellegű, mert a lányok is köszöntik az édesanyjukat. Apák napja nálunk annyira nincs elterjedve, pedig szerintem jó lenne, ha az apák jobban meg lennének becsülve. Én apukámat Ivó-napján szoktam meglepni sörrel. :)) De nekünk jó a kapcsolatunk nagyon kinevezett ünnepek nélkül is.

2022. febr. 19. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!