Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó vagy rossz jel? /L (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz jel? /L (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nagy baráti körben sok fiú van én egyedül lány, és van egy srác akivel elég közel kerültem mert egyszer hazavitt és rengeteget beszélgettünk.

Azóta azt vettem észre, hogy közös programnál folyton hülyéskedik a fiúkkal, ugratja őket, vállba veregeti őket, de ha én kerülök a közelébe akkor komolyan szól hozzám, és mintha megváltozna a hangulata. Beszélget amúgy velem, de nem mint a fiúkkal, kérdez a családomról stb, és aranyos mert végig tartja a szemkontaktust de el nem mosolyogná magát... Nem tudom hová tenni mert én jófej csajnak tartom magam és szeretek hülyéskedni a fiúkkal és olyan jó lenne ha én is megnevettetném.

Egyik barátnőm szerint zavarban lehet mellettem, és jó jel ha nem úgy viselkedik velem mint a fiúkkal, ebből is látszik hogy talán nem csak haver vagyok. Viszont egy másik barátnőm szerint meg lehet feszélyezem valami miatt és nem jót jelent, úgyhogy ő nem hozzám való.

Kb 3 hete ismerjük egymást...

Mindketten 25 évesek vagyunk.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2022. febr. 13. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak simán normálisan próbál veled viselkedni hiszen mégis csak lány vagy 🤷‍♀️

Vagy mégis milyen viselkedést vársz tőle?

Veregessen téged is hátba mint a haverjait?

3 hetes ismeretség hogy úgy ugrasson téged mint a haverjait azért elég kevés

Meg ismétlem...te lány vagy

Nyilván nem fog veled úgy viselkedni mint velük

Én azt gondolom próbál kedves lenni,befogadni stb

Te meg kicsit túl gondolod

2022. febr. 13. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ne kezdj kisfiúval!
2022. febr. 13. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát kivel kezdjen veled, vén ezüsthátúval?

Mindketten 25 évesek.

2022. febr. 13. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy normális, jólnevelt fiú lehet - ennél többet én nem látnék bele. Így is kb 1/20 arány.😆
2022. febr. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!