Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg ilyen fiatalon 30+os nővel? Lenne esélyem rá egyáltalán?
18 éves vagyok és nagyon szeretnék érettebb nőkkel ismerkedni. Az vonz bennük, hogy sokkal tapasztaltabbak és jobban el tudok velük beszélgetni, viszont olyan nővel még nem találkoztam akivel el is tudnám magam képzelni.
Bármiféle tanácsot elfogadok, a kérdésem pedig leginkább az lenne, hogy egyáltalán lenne-e esélyem 18 évesen komoly/lazább kapcsolatot ápolni 30+os nővel?
1. És tegyük hozzá egy 18 éves fiúhoz sem való egy 30 feletti nő. A fiú is sokkal több örömet tud kapni egy korabeli lánytól, mint egy 30-as nőtől.
Kedves kérdező, én viszonylag sokáig az idősebb nőket hajtottam. Semmit nem nyertem belőle. Már 14-15 évesen is szerelmes voltam a 40 éves angoltanárnőmbe másfél évig. Aztán először 22 évesen feküdtem le egy 40 körüli nővel, majd huszonéves koromban voltak még hasonló élményeim. 22 évesen voltam még 37 éves nővel, aztán 24 évesen egy 36 évessel jó néhány hónapig, vagy pl. 27 évesen is egy újabb 40 éves nővel. Hosszú távon semmit nem nyertem ezekből a dolgokból, inkább csak egyfajta múló varázsa volt (de lehet a varázs túl szép szó ide).
Amúgy alapvetően nem az idősebb nőket hajkurásztam, mert sokkal többet voltam szerelmes korombeli lányokba, vagy szexeltem korombeli lányokkal, de azért elég erőteljes vadhajtásnak volt mondható ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!