Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tegyek, hogyan randizzak vagy egyáltalán ismerkedjek? 18f
Figyelt kérdés
Konkrétan az a helyzet áll fenn hogy két előző barátnőm összefogott és bárkivel próbálok ismerkedni aki környékbeli, hogy bebeszélik neki hogy én mekkora szaralak vagyok, pedig ez nem így van. Sokáig nem voltam rendben magammal, gyűlöltem magam, de megtanultam hogy el kell fogadni magát az embernek olyannak, ami meg ha nem tetszik változtatni kell rajta. Erre, most ezek miatt nem tudok ismerkedni, nem hogy randizni még csak beszélgetni sem senkivel mert szinte azonnal lecsapnak rá. Aztán meg, ha valakivel mégis tudnék beszélni egy darabig aki bejön, az vagy "túl fiatal", vagy "túl idős" hozzám (ezeket ők mondják, nem én). Pl volt egy 16 éves lány akivel elvoltunk, jókat beszélgettünk és gondoltam elhívom randizni, hátha, és azt mondta nem mert túl fiatal hozzám. Aztán volt egy 21 éves, már jó fél évvel ezelőtt aki meg az ellenkezőjét hozta fel indoknak. Komolyan kezdem feladni a reményét annak, hogy valaha is lesz még barátnőm.2019. márc. 18. 16:45
1/1 anonim válasza:
Ne add fel
De erre sajnos nem tudok hasznos tanácsot mondani
Lehet abban valami amit rólad mondanak ?
Ha igen akkor ezt más is látja ha nem akkor ne aggódj nem mindenki hisz az ilyeneknek
Hajrá 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!