Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a modern női gondolkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a modern női gondolkodás alapja a férfiakról?

Figyelt kérdés

"Egyszerűen nem bízom bennük. Ez kevésbé származik személyes tapasztalatokból, mint inkább abból, hogy egy feminista szervezet aktivistájaként több éve segítem a nemi erőszak áldozatait. Határozottan kijelenthetem, hogy az agresszorok többsége férfi. Ha heteroszexuálisak vagyunk, arra ösztönöznek minket, hogy kedveljük a férfiakat, de jogunkban kéne állnia, hogy ne kedveljük őket. Tudom, hogy ez erőszakos véleménynek tűnik, de határozottan úgy érzem, meg kell engedni, hogy ne szeressük mindannyiukat és kivételt tegyünk bizonyos férfiak számára... Mi van, ha a nőknek jó okuk van a férfiak megvetésére? Mi van akkor, ha a férfiak iránti harag valójában örömteli és emancipáló út, amikor ki szabad kifejeznie magát?" (Pauline Harmange)

Forrás itt: [link]

2022. febr. 10. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"meg kell engedni, hogy ne szeressük mindannyiukat"

Na, valaki feltalálta a spanyol viaszt

2022. febr. 10. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én elég feminista körökben mozgok, de nem ez az általános. A legtöbben nem általánosítanak. Ez a túltolt irányzat nem szimpi.
2022. febr. 10. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Az egyik legfeministább nő ismerősöm imádja a legjobban a férfiakat. Tényleg ez a mindenkit keblére ölel típus. Kiáll a nőkért, elismerem, elég karakán és domináns ha ilyesmiről van szó, de a férfiak a szive csücske, barátság és rokonság szempontjából is. Talán épp azért annyira csalódott, mikor épp arról hall, hogy egy férfi a nők ellen fordul.
2022. febr. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!