Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kerek fejű nőt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kerek fejű nőt tudnátok szépnek látni ?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 01:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van. Nagyon utáltam mindig is. :D Mondjuk egyszer már kaptam olyan bókot, hogy hasonlítok Selena Gomezre, és ő azért elég sok embernek bejön. Sőt, nálam is sokan próbálkoznak, de azért lenne egy kicsivel hosszúkásabb arcom, ha választhatnék.

Mondjuk elgondolkodtató, hogy a lány, akire sokáig nagyon irigy voltam, még kerekebb fejjel rendelkezik, mint én, ráadásul sokkal aránytalanabb az arcberendezése, mint az enyém. Na, az a lényeg, hogy 16 évesen összejött egy egész helyes pasival, a srác fülig szerelmes belé, az elejétől fogva mindent megad neki, 1 év után el is jegyezte, és amikor 21 éves volt a csaj, feleségül is vette. Azért tudok róluk ennyi mindent, mert félig-meddig én is a rokonságukba tartoztam exem által, és jöttek az infók, meg eleve láttam a pasin, hogy ő aztán tényleg odavan a szerelméért.

Míg volt osztálytársaim közül van, akit nagyon szépnek tartottam mindig is (és a személyiségét is kedvelem), nemrég lett szingli. Pedig nagyon örültem neki, amikor lett egy kapcsolata.

Szóval a külső tényleg nem minden.

2022. febr. 9. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:

ha kellően husis lentebb is, akkor simán

bár van olyan lány aki testileg vékony, de az arca kerekebb, husisabb, szerintem elég szép így is

2022. febr. 9. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha normális és értelmes, akkor a külsejétől függetlenül szépnek látnám.
2022. febr. 9. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem a kerek arcú nőket, de a Kirsten Dunst kategória pl egyáltalán nem vonz már.
2022. febr. 9. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Kizárt. [link]

Amúgy persze, szerintem szebb az ilyen, mint az ilyen: [link]

2022. febr. 9. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!