Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, ti is el tudnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti is el tudnatok kepzelni olyan ferfit magatok melle, mint a szurke 50arnyalata ferfi foszereploje?

Figyelt kérdés

Aki gazdag, imad, ugyanakkor tepi a hajad es kikotoz..😅

Csak szerintem nem is letezhet ennel jobb?

2020. okt. 24. 02:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen férfi nincs.
2020. okt. 24. 02:28
 2/17 anonim ***** válasza:
56%
Mese naív buta kislányoknak.
2020. okt. 24. 02:28
 3/17 A kérdező kommentje:

Milyen nincs? Gazdag, szerelmes, vagy dominans?

2. Ezt ki kerdezte?😂

2020. okt. 24. 02:35
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

#3 Multimilliárdos emberek vannak.

Olyan faszi nincs, aki egy szadista állat és te megszelídítetted azzal, hogy elvárod tőle hogy nőként bánjon veled és kineveled belőle szerelemmel a beteges személyiségjegyeit, amiket 4 éves korától hordoz magában. Na ilyen nincsen.

És ezért kib***zott káros ez a mese, mert elhiteti kislányokkal, hogy ilyen szadista faszk*pokból lehet normális ember csak szeretniük kell. :D

Ha meg akarod látni az igazi természetét a dolognak, akkor képzeld el az elsőrészben a faszit csak multimilliárdos playboy helyett egy lakókocsiban kicsit kevésébé jóképűen, de ugyanezzel a személyiséggel.

Ugye már nem is olyan vonzó ez a tökéletes pasi!

Ne érts félre, lehet dominancián alapuló játékokat játszani és ezzel semmi gond egy egészséges kapcsolatban, de ez a faszi beteg és betegségére nem gyógyszer a szerelem. Ez egy hazugság és ezért nem létezik.

2020. okt. 24. 02:41
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Egy tucat ilyen kötődési problémás fax mászkál a világban, az a különleges, aki képes őszintén és stabilan szeretni és normális a szexualitása, nem az ilyen lelkinyomorék senkik, akiket meg kell gyógyítani és ki kell szolgálni :D
2020. okt. 24. 03:03
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem igazan. Bejon a durvabb szex, de a realis fajta, nem az, amirol egy kiehezett, elhanyagolt haziasszony fantazialt a husleves fozese kozben, aztan konyvet irt belole.
2020. okt. 24. 03:06
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem. De én fapina vagyok, ha megtép, biztos tökön rúgom.
2020. okt. 24. 05:42
 8/17 anonim ***** válasza:
12%

Aki már felnőtt, az érti a filmet. Érett felnőttre gondolok. Nekem bejön az ilyen pasi. És nem tépte a haját a nőnek, nem tudom ez hogy jött. Semmiféle agresszió nincs a filmben amit a másik nem akar.

Inkább pont azt mutatja be, hogy lehet ezt normális kereteken belül is csinálni.

2020. okt. 24. 06:51
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a bdsm-mel semmi bajom, sőt...

De ilyen kötődésre képtelen, nagyképű pasi nem kéne. Egyszerűen nem volt szimpatikus, hogy a nő feje felett akar dönteni állandóan. Nekem EZ a része lenne teljesen kizáró ok.

Egy kis fenekelés meg hajhúzás szex közben abszolút bejön, ennél durvább dolgok is. Akkor is, ha nem milliomos meg ultra jóképű a pasi. A könyv ebből a szempontból káros. A női szereplőben nincs meg a hajlam, nem is vágyik az alárendelt szerepre, de a pasi kedvéért kipróbálja, és elviseli. Teljesen más egy kis egészséges kíváncsiság, mikor egy pár bízik egymásban, évek óta együtt vannak, és kicsit elkalandoznak a bdsm irányába. De nekik ez csak pár alkalom, néha egy kis plusz színt visznek bele. Semmi köze az igazi bdsm kapcsolathoz.

2020. okt. 24. 08:22
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

Igen

Imadnam h a vegere az iranyitas az en kezembe kerulne mint ahogy a konyven is !

2020. okt. 24. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!