Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti is el tudnatok kepzelni olyan ferfit magatok melle, mint a szurke 50arnyalata ferfi foszereploje?
Aki gazdag, imad, ugyanakkor tepi a hajad es kikotoz..😅
Csak szerintem nem is letezhet ennel jobb?
#12 Elmondom mit. Sok nőnek vonzó, hogy majd ő megváltoztatja ezt a szinte tökéletes pasit és a szerelem segít és tényleg megváltozik tőle és boldogan élnek amíg meg nem halnak.
A valóságban pedig úgy nézne ki a 3. rész vége, hogy a csajszi korházban van, ki van verve 2 foga és éppen ébredezik, a fickó pedig ott mosolyog rá egy beteg vigyorral a fején a folyosóról.
4es, nem tudom ez a folyamatos kislanyozas nekem szol e konkretan, de en kozelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szoval ezt a reszet el lehet engedni.😁
A ‘kineveles’ pedig nem volt felvetve a kerdesemben, en konkretan 3 tulajdonsagrol irtam, csak a szurkebol a ferfira illik, ezert hoztam fel ot, illetve nyilvan onnan jott az otlet.
5os, nem igazan ez volt a kerdesem😁
6-os, ennel azert kisse nagyobb siker az a konyv, mint ahogy irsz rola.
7-es koszi a valaszt
8 Nem, semmi hajtepes vagy ehhez hasonlo nincs se a filmben, se a konyvekben igazad van!😂
9-es Hat hajlam mindenkepp volt a lanyba, kulonben nem ment volna bele semmikepp.
10 Koszi a valaszt!:)
11 Koszi
12 En olvastam mindharom konyvet, en ilyenre nem emlekszek. Hol van ilyen benne?
13 Nem ez volt a kerdes.:)
9-essel teljesen egyetértek. Olykor jól jönne egy ilyen szoba otthonra és imádnám, ha a társam így (vagy még durvábban) letudna dominálni olykor. Szerintem ez kevés férfiban van természetesen meg. Nyilván ha még jóképű is és gazdag, meg is nyert.
Egyébként aalapvetően én is károsnak tartom a történetet. Nem kell és nem szabad mindenbe belegyalogolni naivan a szerelem nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!