Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romantikus dramanak vagyok a foszereploje, ami a korkulonbsegrol es egy igazsagtalan donteshelyzetrol szol. Mit tennetek a helyemben?
Elkoltoztem 500 km re volt baratnomtol mert, a szulei nagyon jo modban elnek, es nem tudtak elfogadni az anyagi helyzetem miatt, es ezert bizonyitani akartam neki es a szuleinek, hogy kulfoldi fizetessel osszetudom magam szedni. Ugy ereztem, hogy egy szunetet igenyel a kapcsolatunk.
Mikozben tavol voltam tole, megismertem egy masik lanyt is.
O egy 17 eves olasz-francia lany, a korahoz kepest gyakran az eszjarasa olyan mint a 30 eveseke, (korabban erettsegizett, es 17 evesen kezdte el a jogi egyetemet). A szuleitol olyan szep becsuletes nevelest kapott, ami kincs a mai vilagban.
Mindig a legnagyobb odaadassal viszonyult hozzam, es mar szerelmes is lett belem. Azert nem jottem ossze vele, mert a volt baratnom fele valo bizonyitasi vagy bennem volt. Fiatalnak is ereztem magam mellett.
Egy ido utan, mikor mar ugy ereztem, hogy osszeszedtem magam, es utra keszen alltam a volt baratnom fele, idokozben ez a fiatal lany is kezdett elgondolkoztatni, hogy nem tudtam valasztani mar a ket lany kozott.
O nem tud a volt baratnomrol. Nem mertem neki elmondani, hogy egy masik lany miatt akarok haza koltozni, mert az se lett volna jo, ezert kitalaltam, egy masik indokot, (szuleim, barataim, hianyoznak,) es ezert kellene indulnom.
Nem tudtam, hogy dontsek, ezert ugy gondoltam a dontest ra bizom, hogy lemondok a volt baratnomrol, es maradok mar a varosaban vele, ha o azt szeretne.
Azt mondta, nem meri vallalni a kockazatot, hogy csak o miatta legyen honvagyam!
Szerinte nagy a kor kulonbseg kozottunk (8 ev), es ettol is fel, hogy ez kesobb gond lesz. O azt hiszi, hogy en 2-3 even belul gyereket szeretnek, o pedig meg fiatal ehhez. Soha nem volt meg fiuval es annyira megijesztettem a kerdesemmel, hogy o ugy erezte, hogy elakarom kotelezni ot egy eletre, azzal hogy direkt csak miatta akarok elni a varosaban.
Eljottem tole, es felkerestem a volt baratnomet.
Hosszu ideig tavol voltam tole, es ez ido alatt semmit nem tudtam rola, mert megvaltozott minden elerhetosege. Mikor megerkeztem kiderult, hogy fel eve van most kapcsolata, akit mar a csaladja is befogadott.
Mar megbantam, hogy ott hagytam a masik lanyt, es hogy ilyen dontes, helyzet ele allitottam, hogy ezzel megijesztettem, mert kiveteles megertes vonzalom volt kozottunk.
Most pedig ennek a lanynak vesztettem el a telefonszamat, es meg kozos ismerosunk sincs.....
Nem tudom, hogy tudnam visszacsinalni a dolgokat, a helyzetet, hogy ne feljen.
Most mar a legszivesebben visszamennek hozza... Nem tudom, hogy most mit erzek ez a lany irant... Ez szerelem, vagy csak a karpotlas van bennem a volt baratnom helyett ?
Mit tennetek a helyemben?
ez csak kárpótlás... a szerelmes férfi tűzön, vízen át...
te meg csak lebegsz a nagy semmiben
én helyedben ahhoz a gazdag csajhoz nem jöttem volna vissza, mert a szülei nem fogadtak el és várható volt, hogy ez után se fogadnának el és ő keresni fog magának másik palit
én úgy érzem, hogy te nem azért jöttél vissza, mert szereted ezt a csajt, hanem csak bizonyítani akartad, hogy te is vitted valamire
nagy hülyeséget csináltál, ott volt egy aranyos kedves fiatal csaj és e egy sznob miatt nem foglalkoztál vele
tényleg elég dramatikus, meg az is szép, hogy annyi időt eltöltöttél külhonban, csak hogy bizonyítsd mire vagy képes.Üröm az örömben, hogy tulajdonképp a magyar barátnődet ez nem érdekelte, keresett valaki mást magának.
A francia-olasz lányt próbáld felkutatni, esetleg kiutazni valahogyan vissza hozzá, biztos meghatná, hogy kimentél miatta. Vagy elijesztené, nem is tudom. Azt mondod néha úgy gondolkozik, mint egy 30 éves, hát nem is tudom, egy 30 éves nem ijedne meg attól, ha egy férfi csak miatta akar letelepedni, sőt egyenes természetesnek venné, hogy ott lakj, ahol ő. Gondold át, mennyire reálisak az esélyeid ennél a lánynál, igaziak e az érzéseitek. Mert ha kicsit is bizonytalan vagy, nem éri meg a fáradságot..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!