Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok tavkapcsolatban segiteni?
Üdv a felnőttek világában.
Az a helyzet, hogy igazad van. Önzőség marasztalni, és így is, úgy is az a jó, ha elmegy. Neki. Neked nem hiszem. Szerintem jobb, ha nem jöttök össze, és tartod a távolságot. Más azt mondaná, hogy éld ki az együtt tölthető maradék időt, de szerintem csak jobban összetörnél, miután elmegy.
Egyébként legyél mindig őszinte, függetlenül az önzőségtől. Lehet, hogy elmondod az igazat, viszont azzal nem azt mondod, hogy maradjon, hiszen megérted, hogy el akar menni.
Első hsz-el egyetértek.
Ha tudod, hogy ki fog menni, ne találkozz vele, mert mégjobban összetörsz. Oké, hogy önző dolog marasztalni, bár ha belegondolsz fordított esetben, neked is jobban esne, ha a másik marasztalna.
Kort nem látok, de szerintem fiatalok vagytok.
Te döntöd el, hogy találkoztok-e így is, vagy sem.
Lehet, hogy jobban összetörsz ha találkoztok, viszont ezen sok minden múlhat, lehet hogy egymásba szerettek, és inkább feladja a kinti életét, viszont az is lehet, hogy személyesen meg meg sem lesz köztetek a kémia.
Meg gondolj a jövőre is, nem tudhatod mit halasztasz el, lehet, hogy a nagy szerelmet, de ha nem legalább később nem őrlődsz azon, hogy mi lett volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!