Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnatok tavkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok tavkapcsolatban segiteni?

Figyelt kérdés
Szoval az a problemam, hogy van egy fiu, akivel meg nem vagyunk egyutt, de mindketten erezzuk, hogy ebbol lesz lassan valami. A srac ki szeretne menni kulfoldre tanulni, viszont en nem birok el egy tavkapcsolatot, de ezt a szemebe nem mondhatom, hisz meg nem vagyunk egyutt. Megkerdezett engem, hogy mit gondolok errol a terverol, mire azt mondtam, hogy ha kint jobban erzi magat, menjen nyugodtan, o elete. Erre azt valaszolta, hogy azt varta, hogy majd ellenkezek es marasztalom (kicsit besertodott). Nem tudom mit mondjak neki, ha azt mondom, hogy maradj akkor az onzoseg, hiszen vagyik el innen. Ha engedem, akkor jo lesz neki, de a kapcsolatunk ramegy, amit mindketten el akarunk kerulni. Oszinten azt szeretnem mindennel jobban hogy velem maradjon. Szerencsere meg van haromnegyed evem, ha megy is, akkor is csak jovo szeptemberben. Teljesen szetestem, es csalodott vagyok, mindamellett nagyon meghatott, hogy “tervez” velem, hiszen egy majdnem 1 ev mulva levo dolgot szeretne velem megbeszelni, es a velemenyem kerni

2018. dec. 4. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Üdv a felnőttek világában.

Az a helyzet, hogy igazad van. Önzőség marasztalni, és így is, úgy is az a jó, ha elmegy. Neki. Neked nem hiszem. Szerintem jobb, ha nem jöttök össze, és tartod a távolságot. Más azt mondaná, hogy éld ki az együtt tölthető maradék időt, de szerintem csak jobban összetörnél, miután elmegy.

Egyébként legyél mindig őszinte, függetlenül az önzőségtől. Lehet, hogy elmondod az igazat, viszont azzal nem azt mondod, hogy maradjon, hiszen megérted, hogy el akar menni.

2018. dec. 4. 18:42
 2/3 anonim válasza:

Első hsz-el egyetértek.

Ha tudod, hogy ki fog menni, ne találkozz vele, mert mégjobban összetörsz. Oké, hogy önző dolog marasztalni, bár ha belegondolsz fordított esetben, neked is jobban esne, ha a másik marasztalna.

Kort nem látok, de szerintem fiatalok vagytok.

Te döntöd el, hogy találkoztok-e így is, vagy sem.

Lehet, hogy jobban összetörsz ha találkoztok, viszont ezen sok minden múlhat, lehet hogy egymásba szerettek, és inkább feladja a kinti életét, viszont az is lehet, hogy személyesen meg meg sem lesz köztetek a kémia.

Meg gondolj a jövőre is, nem tudhatod mit halasztasz el, lehet, hogy a nagy szerelmet, de ha nem legalább később nem őrlődsz azon, hogy mi lett volna, ha...

2018. dec. 4. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2018. dec. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!