Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Történt már olyan hogy megtetszett nektek, egy átlagos férfi? Összeakartatok volna vele jönni,de nem mertetek a környezettek miatt. Nem akartátok hogy megszóljanak érte, vagy esetleg hogy nevetségessé váljatok.
Nem kell definiálni, hogy mi az átlagos, mivel mindenkinek mást jelent!
A kérdés teljesen egyértelműen meg van fogalmazva! Volt-e már olyan férfi az életetekben, aki valamivel megfogott benneteket, viszont láttátok a hiányosságait is(akár testi, akár szellemi értelemben), és mivel jobban féltettétek a saját reputációtokat, társadalmi megítéléseteket, akár szülők, akár munkatársak, akár barátnők felől, ezért inkább hagytátok a férfit?
Nem olyan bonyolult ez a kérdés, hogy összevissza kelljen mismásolni alatta! Nézzétek meg a 13-ast! Ő tudott rá válaszolni!
"viszont láttátok a hiányosságait is(akár testi, akár szellemi értelemben"
Szerintem ezek egy fiatal James Dean-nek is vannak, amiket a legnagyobb szerelemben is láthat objektíven az adott nő.
"és mivel jobban féltettétek a saját reputációtokat, társadalmi megítéléseteket, akár szülők, akár munkatársak, akár barátnők felől, ezért inkább hagytátok a férfit"
Ilyen nem volt soha. Inkább azt kérdezgette mindenki, hogy "Te hülye vagy, hogy leállsz egy ilyen szinteden aluli fazonnal?" És az a poén, hogy igazuk lett, hiába nem hiszek a szintezgetésben, mivel sem a fizikai munkás, sem a kicsit kevésbé vonzó barátom nem tudta azt nyújtani emberileg sem, mint amit később a jóképű, intelligens igen.
Oké, értjük, hogy csak a szellemi foglalkozású, jóképű fiúk lehetnek jó partik!:)
De legalább félig meddig már a kérdésre is tudtál válaszolni!
Úgyis mindegy, mit írunk nektek, ti úgyis csak azt fogadjátok be, hogy "Nem, az alkoholista, incel Józsinak nem akarok ingyenszexet adni(!) azért, mert a világon van". A többit úgysem hallgatjátok meg. Még csak azt sem sikerült definiálnotok, hogy mi az átlagos. Nekem egy Gulyás Gergely is átlagos férfinek számít - nem azért, mert az egekben vannak az igényeim, hanem mert nagyon sok sportos, rátermett, tanult férfi van a közelemben és nekem ez a normális, nem az a Matisz nagypapa szint, amire te gondolsz. Nekem az a fura, hogy te ennyit gondolsz a saját nemedről...
Ez egy meddő vita...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!