Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Történt már olyan hogy megtetszett nektek, egy átlagos férfi? Összeakartatok volna vele jönni,de nem mertetek a környezettek miatt. Nem akartátok hogy megszóljanak érte, vagy esetleg hogy nevetségessé váljatok.
6
Én nem terelek, de kérlek, definiáld az átlagos férfit, és akkor válaszolok őszintén.
"Történt már olyan hogy megtetszett nektek, egy átlagos férfi?"
Igen, ha az átlagosat külsőre érted.
"Összeakartatok volna vele jönni,de nem mertetek a környezettek miatt."
Nem történt ilyen. A saját életemet élem, nem másokét. Régebben sem voltam megfelelési kényszeres, ma meg már még inkább semleges nekem, hogy mások mit gondolnak arról, ahogyan az életemet élem.
"Nem akartátok hogy megszóljanak érte, vagy esetleg hogy nevetségessé váljatok."
Nem tudom, mitől lennék nevetséges, ha szép nő létemre átlagos külsejű párom van, aki nyilván nekem különleges, másképp nem szerettem volna bele.
"Bár ahogy olvastam 1-2 válaszodat, neked az is mindegy, hogy nő vagy férfi a kiszemelt! Bár lehet, hogy te csinálod jól. Nagyobb halmazból tudsz válogatni!:)"
Mi az, hogy mindegy? Nem az. Az, hogy tetszhet a Julcsi is, meg a Józsi is, az nem azt jelenti, hogy mindkettőnél bepróbálkozom, aztán majd valamelyik csak igent mond. :DDDD
Hogyne, nagyobb halmazból... Mindkét nemben ugyanannyi az idióta, csak mondom.
15-ös!
Nem! Nem ez a válasz a kérdésre!
17:
Jaj, dehogynem. Egy átlagos embernek - nemtől függetlenül - van esélye leginkább a rendezett, kiegyensúlyozott boldog életre. Sem lefelé, sem felfelé nincsen neki ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!