Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Történt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Történt már olyan hogy megtetszett nektek, egy átlagos férfi? Összeakartatok volna vele jönni,de nem mertetek a környezettek miatt. Nem akartátok hogy megszóljanak érte, vagy esetleg hogy nevetségessé váljatok.

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 16:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos azt jelenti, hogy a többséghez tartozó. A férfiak többségének van párja/alkalmi szexpartnere. Tehát az átlagos férfiak nagy részének van barátnője. Tehát az átlagos férfiak nagy része megtetszett már legalább egy nőnek.
2022. febr. 7. 16:51
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

6

Én nem terelek, de kérlek, definiáld az átlagos férfit, és akkor válaszolok őszintén.

2022. febr. 7. 16:51
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

"Történt már olyan hogy megtetszett nektek, egy átlagos férfi?"

Igen, ha az átlagosat külsőre érted.

"Összeakartatok volna vele jönni,de nem mertetek a környezettek miatt."

Nem történt ilyen. A saját életemet élem, nem másokét. Régebben sem voltam megfelelési kényszeres, ma meg már még inkább semleges nekem, hogy mások mit gondolnak arról, ahogyan az életemet élem.

"Nem akartátok hogy megszóljanak érte, vagy esetleg hogy nevetségessé váljatok."

Nem tudom, mitől lennék nevetséges, ha szép nő létemre átlagos külsejű párom van, aki nyilván nekem különleges, másképp nem szerettem volna bele.

2022. febr. 7. 16:53
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

"Bár ahogy olvastam 1-2 válaszodat, neked az is mindegy, hogy nő vagy férfi a kiszemelt! Bár lehet, hogy te csinálod jól. Nagyobb halmazból tudsz válogatni!:)"

Mi az, hogy mindegy? Nem az. Az, hogy tetszhet a Julcsi is, meg a Józsi is, az nem azt jelenti, hogy mindkettőnél bepróbálkozom, aztán majd valamelyik csak igent mond. :DDDD

Hogyne, nagyobb halmazból... Mindkét nemben ugyanannyi az idióta, csak mondom.

2022. febr. 7. 16:56
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos férfi talál barátnőt, feleséget. Ez a válasz a kérdésre.
2022. febr. 7. 17:03
 16/38 A kérdező kommentje:
Átlagos alatt értem: kinézet, munkahely,viselkedés,stb.Nem feltétlenül kell hogy igyon, vagy egyéb szenvedélyei legyenek.
2022. febr. 7. 17:06
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

15-ös!

Nem! Nem ez a válasz a kérdésre!

2022. febr. 7. 17:06
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
A környezetem mindig azt mondta hogy alul választok párt,és nem is ertik kit eszek ezeken a férfiakon. Mindegyikkel évekig voltam együtt.
2022. febr. 7. 17:07
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

17:

Jaj, dehogynem. Egy átlagos embernek - nemtől függetlenül - van esélye leginkább a rendezett, kiegyensúlyozott boldog életre. Sem lefelé, sem felfelé nincsen neki ennyi.

2022. febr. 7. 17:08
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Aki megtetszik, az nem átlagos. Top pasi lesz, mert megtetszett.
2022. febr. 7. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!