Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viselkedhet valaki szándékosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viselkedhet valaki szándékosan sértőn emiatt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy férfi és egy nő, simán barátok.

De a férfi titokban szerelmes a nőbe egy ideje. A nő egy baráti beszélgetés alkalmával közli, hogy megismert valakit, alakulóban van egy kapcsolata.

A férfi tehát koppant.

Ilyenkor lehet, hogy megbántja valamivel a nőt, odaszúr neki?

2022. febr. 7. 12:27
1 2
 1/12 Lachesys ***** válasza:
82%
Lehet, bár ettől nem változik semmi, és nem is szép dolog.
2022. febr. 7. 12:29
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ha szellemileg megrekedt egy tini szintjén. Akkor viszont a nő ne sajnálja, ha van más.
2022. febr. 7. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Komolyan, számít ilyenkor bármi, amit a nőnek mondasz ebben a helyzetben? Más már kiszemelte, "elvette", "birtokolja", aki nem te vagy.

Innentől számára nem vagy tényező, mint férfi.

Ezt vagy tudomásul veszed méltósággal, vagy csak magadat járatod le, bármit szúrsz oda.

Nem jobb megőrizni a méltóságot?

2022. febr. 7. 12:33
 4/12 A kérdező kommentje:
én vagyok a nőnemű a sztoriban.
2022. febr. 7. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha oda szúr a pasi, akkor azért hogy bantson. Fáj neki, hogy nem az övé vagy.
2022. febr. 7. 12:46
 6/12 A kérdező kommentje:
ez egy nagyon gyors váltás volt: egyik nap még jó fej, majd megtudja, és szemét lett.
2022. febr. 7. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Az emberek ilyenek, nem kell ezt felfűzni a férfi-nő relációra. Ha kiderül hogy nincs pénzed, akkor az eddig "kedves" és megértő kiszolgáló hirtelen csúnyún fog rád nézni, ha jelentkezel valahová, ahová szeretnének felvenni, de te visszamondod, akkor az eddig kedélyes beszélgetés hirtelen hűvössé és ávolságtartóvá válik. Az embereket érdekek mozgatják, csúnya de nem ördögtől való fogalom ez, hanem teljesen természetes.

Az egy másik kérdés, hogy ki hogyan képes kezelni azt, amikor az érdekeinek nem megfelelően alakulnak az események. Na asszem itt válik el a kultúrember az ösztönembertől

(Amúgy szia, Meta! :))

2022. febr. 7. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Hali.^^

Amúgy én nem sajnálnám ezt a sztorit. Ha veled jön össze és a kapcsolat alatt kezd el bunkózni, az sokkal rosszabb lenne. Így legalább pofára esés nélkül ki tudtad szűrni, hogy mennyire red flag-es a csávó. Szerencsés vagy.

2022. febr. 7. 13:03
 9/12 A kérdező kommentje:

kifejezetten rendes volt velem ezt megelőzően, és azt hittem, azért mert rendes, vagyis nem hittem, h. azért, mert érdeke fűződik hozzá (megkapni engem?), hiszen barátok voltunk.

de persze ez csak egy feltételezés, lehet más oka is, hogy ilyen, bár nem tudom, h. mi.

2022. febr. 7. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:

9# Ilyenkor kivillan a foga fehére, de azért nem döngölném a földbe emiatt. Nem túl jellemes viselkedés, de a villámcsapásként érő rossz hírt nem mindenki tudja kezelni.

Mindenesetre én sem sajnálnám ezt a dolgot.

Csak ugye, ilyenkor van az, hogy lehet, hogy a barátság is csak "érdekből" volt. És az embernek nyilván ez fáj. Hogy elhitte... Azán közbe dehogyis

2022. febr. 7. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!