Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért közeledett, ha tudta, hogy külföldre költözik egy másik nővel?
Ő nem elemzi a cselekedeteit, mint te.
Meg akart szerezni. Akart néhány pásztorórát. Ennyi.
Ha tudod, hogy egyik sem, amiket itt leírtak, akkor a megoldást is tudod.
Szerintem meg idealizálod és meg is ideologizálod, ami történt köztetek. Már ha történt egyáltalán, és nem csak te hiszed.
Sokkal egyszerűbbek ezek a dolgok, mint hogy érdemes lenne többet beleképzelni.
Ha téged akart volna, veled megy ki. Vagy itthon marad.
Nem kellene álomban ringatniuk magukat némely hölgyeknek, miszerint “rólam álmodozott, engem akart, de a gonosz menyasszonya elvitte magával”.
A frászt.
Ha téged akart volna, veled van.
De a másikkal van, mert őt akarja.
Te csak egy kis jelentéktelen ujjgyakorlat voltál, hogy ki ne essen a gyakorlatból.
Felejtsd el.
Figyu, fogalmam sincs mit akarsz hallani..
Mit jelent a közeledés?
Olyan helyen dolgozom ahol jönnek mennek a férfiak. Udvarolnak, beszélgetést kezdeményeznek, aztán megjelennek mással. És?
Lehet, hogy próbálkozott nem úgy reagáltam ahogy várta és jött jobb.
Vagy mi a közeledés? Volt már randi, stb? Valami még sem tetszett és tovább lépett ahogy csinálják ezt sokan mások is.
Túl komolyan nem érdekelted, nem erőltette a dolgot, lapított, ez a lényeg, bármi is volt.
29 vagyok, nem lapított, hanem lapozott.
De közben látom mikori kérdés, tudom ki vagy.
Engedd el a csávót, fél éve már ennek az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!