Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért közeledett, ha tudta, hogy külföldre költözik egy másik nővel?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 12:59
1/41 anonim válasza:
Mert egyszerre tobb nohoz vonzodik szexualisan. Es a jelenben akar valamit megkapni.
2/41 anonim válasza:
Hát vagy érdekelted és szimpatikus voltál vagy csak meg akart dugni.
3/41 A kérdező kommentje:
Biztos nem akart megdugni.
2022. febr. 4. 13:03
5/41 A kérdező kommentje:
#4! Köszi a tömör, lényegre törő választ. Legalább nevettem😂
2022. febr. 4. 13:27
6/41 anonim válasza:
Hasonlóan jártam. Kikílvánkozott, ne haragudj! 😅
7/41 anonim válasza:
Van olyan eset amikor a masik annyira magaval ragad hogy az egesz életét felboritja vki.
Valszeg megnezte mi a pálya.
8/41 A kérdező kommentje:
#7! Ezt hogy érted?
2022. febr. 4. 16:47
9/41 anonim válasza:
En amikor ki be mászkaltam kulfoldre siman összejottem egy itthoni magyarral. Eleinte hetente talalkoztink aztan komoly kapcs lett belole es hazatelepedtem.
Vagy. Van egy srac akivel céget is csinaltunk volna, ha osszejovunk akkor speciel ő se ment volna ki kulfolfre. De nem jottunk ossze mert lekezelő gyökér igy muszajbol kiment szakmunkásnak. De ha minden klappolt volna szép életutunk lett volna.
Az elet nem fekete es feher, soha nem tudhatod ki kopogtat be az ajtodon.
Attol ha vkinek kulfold a terve még nem hal meg hogy ne pasizzon/csajozzon itthon.
10/41 anonim válasza:
Folyt Mert abbol még bármi is lehet. A bármi alatt pedig mindent értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!