Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapom vissza egy kapcsolatból, azt amit én is beleadok?
27 éves férfi vagyok, eddig 3 komoly kapcsolatom volt.
Ahogy csináltam eddigi kapcsolataimban:
Elkísérem ha olyan helyre kell mennie - orvos, ügyintézés stb, munkába is viszem-hozom néha, ha úgy jön ki. Főzés, takarítás egyenlően megosztva. Meghallgatom milyen napja volt, hogy érzi magát, ezeket kérdezem is, szeretem megbeszélni, hogy érez, mi van vele/velünk. Havonta 2-3X elmegyünk valahova, nem nagy dolog, csak egy kis valami, hogy kizökkenjünk a hétköznapokból (vacsora, mozi, kávezó, ilyesmik). Odafigyelek az apróságokra, kérésekre (pl. párba teregessem ki a zoknikat). Lelkileg támogatom; jóban, rosszban mellette állok. Kérés nélkül megmasszírozom a lábát, hátát egy hosszú nap után.
Szexben nem önzőzöm, figyelem mi, hogyan jó neki, az okoz örömet nekem is, ha ő is teljesen élvezi.
Veszekedésbe nem vagyok hajlandó belemenni, ha fel is húzom magam, pár másodperc alatt lenyugszom, és próbálom csendesen, csitítóan lenyugtatni, megnyugtatni, és mindig mondom, hogy beszéljük meg inkább szépen mi a baj. Vagy ha az kell, hagyom, hagy nyugodjon le a másik egy fél óra alatt. Lényeg, hogy ne a személyeskedő egymást bántás legyen, inkább máshogy adjuk le a feszkót.
Elismerem, ha hibázok, rengeteget kell fejlődnöm nekem is, és ezt mondom is - szerintem élete végéig fejlődhet egy ember, nincs olyan, hogy eléri tökélyt.
Szeretem a rendezett életet, a tiszta környezetet (nem mindig van csilivili tisztaság, de ha zavar, nekiállok), odafigyelek a személyes higiéniámra is, igenylem is, hogy pl. fürdés, fogmosás meglegyen lefekvés előtt.
A jövőképem tiszta, határozott: feleség, gyerekek (ha lehet kertesház), szerető család, ahol az emberi kapcsolat és a békesség az első.
Rendesen dolgozom, építem a karrierem, de mindig a család lesz számomra az első, nem fogom hajszolni a pénzt, és közben elhanyagolni a feleségem, gyerekeim.
Eddigi barátnőimnek megadtam a tiszteletet, a becsületet, ugyanakkor nem engedtem a hisztinek, vagy, hogy belekényelmesedjen a kapcsolatba. Értve ezalatt, hogy elhanyagoljuk egymást. Szerintem egy jól működő kapcsolatért mindkét félnek minden nap tennie kell.
Mégis eddig mindig otthagytak, és mindig azt kaptam meg, hogy "egyszer valaki nagyon jól fog járni velem".
Miért nem akarja senki viszonozni ezeket a dolgokat? Úgy érzem ez lenne egy normális, felnőtt kapcsolat lényege...
Mert olyan vagy, mint az összes többi férfi!
Csak a r*banc nők kellenek! Valahogy ti ferfiak azokba vagytok szerelmesek! Na meg persze, legyen vékony, tökéletesen szép stb.
Egy kedves, házias, szorgalmas nőnek, ma már esélye nincs a rendes férfiaknál! Mi nem vagyunk szerelemmel szerethetőek. Az instap*csák viszont igen
Edd amit főztél
#1 Elmondom először szépen, finoman, kedvesen, hogy mire vágyom, milyen a szeretetnyelvem, több kommunikációt szeretnék, ilyen általános dolgokat. És amit érzek, hogy énnekem nyelnem kell sokszor, mert a másiknak nehéz sokmindenben, és nem születnek kompromisszumok, másik részről csak el volt mondva, hogy "persze, én is ezt szeretném", aztán nem történik semmi.
#2 Nem r*banc és nem kifejezetten vékony lányok voltak (én szeretem, ha teltebb egy nő), valamint nemsokat posztolgattak ki meg ilyenek. És ha már konkrét példát mondtál, valami ünnepelnivaló dolog történt velem, és hiába mondtam, hogy ne főzzön olyan kaját, amivel elmegy az egész este, aztán csatatér a konyha, nehéz kaja, leterhel, rosszul vagyunk utána. Ehelyett szerettem volna csak vele lenni, egy kis minőségi időt eltölteni este munka után. Nem értette meg mire vágyom, és hogy miért nem jó ez a "akkornemisszeretlekhanemtömökbeléd5kilókaját" felfogás.
#3 köszönöm
#4 el, pl. a fent említett kajás dolog, de sokminden mást is elmondtam
Személyes tapasztalataim:
Ha állandóan adsz önzetlenül valakinek, erőfeszítéseket teszel és magad elé helyezed az ő érdekeit akkor ez lesz az "alap" és nem lesz értéke, és még egy utolsó papucs kutya is leszel. Én megmondom neked a frankot amikor ilyen kis édes meg odaadó voltam a nőkkel állandóan hülyének akartak nézni, amióta megtartom a kis barátaimat és kb leszarom az egészet azóta nem néz hülyének egy sem. Szerintem novessz egy kis tokot, és ne egy nő rabszolgája legyél hanem a saját magad érdekeit is nézd.
A volt páromra hajazol. Szétmentünk , én mondtam ki a végét.
Az okok:
- követelőzés: egy párkapcsolatnak nem az a lényege , hogy csinálok x dolgot( ami szerintem jó és akkor már a páromnak is tuti jó lesz), aztán visszakérem az “árát”
-megrögzülten ragaszkodni a dolgokhoz: én kaptam egy “akarom listát”, egy párkapcsolatban a másiktól kérni szokás maximum, nem erőszakoljuk rá a másikra az elvárásainkat
-másik okolása: “bezzeg én mindent beleadok, de a párom semmit sem”
-különböző igények: én is szeretnék 30 éves korom előtt családot, stb. Viszont jelenleg 23 éves vagyok és az egyetem padjait koptatom. Nem vágyok arra, hogy napi 24 órából 25 órát a párommal legyek . Van életem nekem is.( a jelenlegi párom akkor jár el a haverjaival, mikor én elvagyok a kis világomban. Olvasok, festek, stb .)
-tökéletesnek képzelni magunkat: nincs tökéletes ember. Mindenki hibázik az életben, vannak rossz napjai. Ezt el kell fogadni, vagy tovább kell lépni. Nem az a megoldás, hogy a másik fél állandóan ezért kap.
#7 értem, amit mondasz.
Szerinted nálam követelőzés az, hogy miután szerelmesek vagyunk, összeköltöztünk, közös a jövőképünk (plusz ő célozgat már az eljegyzésre, gyerekvállalásra), én azt szeretném, ha többet kommunikálnánk, jobban megnyílnánk egymás felé? Vagy hogy értse meg pl. hogy nekem többet ér egy nyugis beszélgetős este (és max rendelünk), mintha nekiállunk főzni egy 4 órás kaját (+ romeltakarítás), amivel elmegy az egész esténk és nem tudunk egymással foglalkozni úgy? Követelőzés az, hogy arra kérem, hogy szex után szeretnék még 10-20 percet összebújva lenni, ne rohanjon rögtön ki cigizni?
Ezt az akaromlistát nem értem, semmit nem erőszakoltam rá. Arról van szó, hogy megbeszéltük az elején, hogy ki hogy gondolkodik, mit hogy képzel el egy párkapcsolatban vagy egy konkrét szituban. És a gyakorlatban mégse ezt tapasztalom.
Nem mondtam, hogy "mindent" beleadok, és a másik "semmit" se. Csak szeretném látni az együttműködést és a kommunikációt, hogy megértsük egymás működését, ha már komoly kapcsolatot szeretne házassággal, gyerekkel.
Mindketten akartunk háasságot, gyereket, csak mint említettem, én szerettem volna jobban megismerni eljegyzés előtt, meg meglegyen ez az "összecsiszolódás". Nem úgy, hogy majd lesz valami. Ő enélkül már 6 hónap után ezeket mondogatta, meg majdnem rávett a gyerekcsinálásra...
"tökéletesnek képzelni magunkat" - ezek alapján én tökéletesnek képzelem magamat?? Idézem magam: "Elismerem, ha hibázok, rengeteget kell fejlődnöm nekem is, és ezt mondom is - szerintem élete végéig fejlődhet egy ember, nincs olyan, hogy eléri tökélyt."
Én arról beszélek, hogy ha valakivel olyan szinten vagyunk, hogy összeköltöztem, és házasságot meg gyereket akar tőlem, szeretnék őszinte, nyílt kommunikációt, meg figyeljünk oda a másikra, hogy szeretetből csináljunk meg dolgokat a másikért, nem akkor, ha már a szakítás szélén állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!