Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre gáz szerelmet vallani egy férfinak? Úgyis halott ügy ilyenkor nem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 07:48
11/23 anonim válasza:
Azt valamilyen szinten csak érzékeled, hogy neki milyen érzései lehetnek irántad? Ha úgy gondolod, hogy viszonozza, akkor nyugodtan mond el neki hogy szereted.
12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem közömbös, de félek hogy tévedek.
De ha nem közömbös, akkor se biztos, hogy velem akar lenni..
2022. jan. 30. 10:11
13/23 anonim válasza:
Volt köztetek valamilyen kapcsolat? Randiztok egymással? Csak nem egy idegen embernek akarsz szerelmet vallani?
15/23 anonim válasza:
Szerintem tedd meg. Ha el is utasítanak, jobb tudni szerintem, hogy esélytelen a dolog, és elkezdeni tovább lépni, mint hónapokig még tépelődni rajta. Velem is volt ilyen, hogy hónapokig tetszett egy srác, aztán elmondtam neki, és végül sajnos részéről nem volt kölcsönös a dolog. Utána pár hét alatt túltettem magam rajta, örülök, hogy nem húztam még tovább a dolgot.
16/23 anonim válasza:
Annyira nem mindegy, hogy konkrétan mi van köztetek. Voltak randik, eljutott valahova? Vagy csak kinézted az utcán és beleképzeltél dolgokat?
18/23 anonim válasza:
Kérdező, majd írd meg légy szíves a fejleményt!
Kíváncsian várjuk! :)
19/23 anonim válasza:
Férfiak is ezen mennek keresztül, szóval nyugi, nem lesz semmi gáz :)
Ha ismered és nem egy bunkó személyiség nem lesz gond.a
20/23 anonim válasza:
Miért kell szerelmet vallani? Előbb miért nem próbálod "becserkészni", hogy egy kapcsolat alakuljon ki köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!