Halott szerelmem sirjára szeretnék olyan kis szobrot allitani ami jelképezi hogy orokke szeretem. Egy turbékoló galamb par vagy egy szerelmes hattyu par lenne a jobb?
Jajj ez szép volt.
El is bőgtem most magam.
Sok erőt és egészséget!
Olyan szimbólumot válassz, ami emlékeztet valami közösre. Ha ez a hattyú vagy a galamb, akkor azt.
A galambot amúgy abszolút javaslom. Én tartok temetéseket, és egyszer pl. arról beszéltem, hogy az özönvíz idején, miután a bárka megfeneklett, Noé kiengedte a galambot, hogy megnézze, mi van odakint. A galamb visszajött egy olajággal a csőrében. Ez reménység volt Noénak, hogy van valami a vizen túl már - amit ő még nem lát, de ott van. Valahol a messzeségben új élet kezdődött el, amit emberi szem nem láthat. Legközelebbi kiengedésnél a galamb többé nem jött vissza. De nem azért, mert rossz dolga volt a bárkában - hanem mert megtalálta az otthonát. Azt, ahová majd mindnyájan elmegyünk.
őszinte részvétem és sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!